folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Nokia N97 - Wifi - 32GB Hafıza

Satılık Nokia N97 - Wifi - 32GB Hafıza

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Arkadaşlar telefon fransadan geldi. Turkçe yazılım yuklendi. A klavyeydi yarın Q klavye taktırıyorum. Imei numarası kayıt yapıldı. Telefon kasasında 2-3 tane ufak çizikler var ekranda 0.5 cm uzunlugunda (sanki üzerine kirpik düşmüş gibi) oval ince bir çizik var.. Şarj aleti ve USB kablosyla gönderilecektir. Sahibinden.com a 550TL pazarlıksız fiyat ile ilan verecektim fakat vermeden önce burda söyleyeyim dedim. 525TL ye telefonu satıyorum. Donanımsal ve yazılımsal hiç bir sorunu yoktur. Fransada 1 Yıl garantisi devam etmektedir :) fakat burda geçerli degildir.

Resimler Geldi müritler :

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

klavye değişim için kasa falan açılacak, bi de çizikleri falan var diyorsun hocam, yoksa düşünülebilecek bir fiyat, hayırlı satışlar.

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Şuan isteyen olursa klavye sorununu yazılımla çözebilirler klavye değişimi yaptırmam. Çizikler rahatsız edici degil. ben çok titiz oldugumdan söylemek istedim çizikleri kardeşim. teşekkür ediyorum.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

resimleri upload ettim arkadaşlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Normal KVK Çıkıslı Telefonu Alırsın Bu Fiyata Çok İstiyorsun.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Normal KVK Çıkıslı Telefonu Alırsın Bu Fiyata Çok İstiyorsun.

-----------------------------

katılıyorum...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 962 Toplam Mesaj: 6