Satılık Online İngilizce Eğitim Lisansı
-
bi promosyon sonucu elime 1 yıllık online ingilizce eğitim lisansı(serial) geçti.
bunu satmaya niyetlendim umarım alıcı cıkar (:
eğitim sitesi bu ingilizceokulu.com
eğitim hakkındaki bilgiyi ordan alabilirsiniz(buraya yazıp lafı uzatmak istemedim)
isterseniz 7 günlük deneme üyeliği alabilirsiniz ingilizceokulu.com/trial.aspx
fıyat konusuna gelirsem,
12 Aylık Üyelik -- 319 YTL + %18 KDV
12 ay boyunca en fazla 3 (üç) seviye üzerinden eğitim sunulmaktadır.
KDV Dahil: 376,42 YTL
-----------------------6 Aylık Üyelik -- 199 YTL + %18 KDV
6 ay boyunca en fazla 2 (iki) seviye üzerinden eğitim sunulmaktadır.
KDV Dahil: 234,82 YTL
açıkcası bende olan 12 aylık üyeliği 250 liraya bırakmayı düşünüyorum... bakalım (: -
anlamadım????? ne işe yarıo bu? xD
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
anlamadım????? ne işe yarıo bu? xD
-----------------------------
abicim işte online ingilizce eğitimi
böyle ful fonksiyonel bişi sudan ucuz :D12 aylık lisansı 6 aylık fiyayına veriyorum (6 aydan 15 lira fazla)
interaktif içerikler
İngilizceOkulu.com'da başlangıçtan ileriye kadar toplam 7 seviye interaktif İngilizce eğitim içerikleri yer almaktadır.
İngilizce Seviyeler
Pre-Elementary (Başlangıç Öncesi
Elementary (Başlangıç)
Lower Intermediate (Alt Orta)
Mid-Intermediate(Orta) seviye
Upper Intermediate (Üst Orta) seviye
Pre-Advanced (İleri Öncesi)
Advanced (İleri)
öğretmen desteği
İngilizceOkulu.com'dan öğretmen desteği alırsınız.
- Ödevleriniz eksiksiz bir şekilde kontrol edilir.
- Çalışmalarınızda takıldığınız herhangi bir konuyu rahatlıkla danışabilirsiniz.canlı konuşma sınıfları
Mikrofon ve kulaklığınız var mı? Eğer evet ise Türkiye'den yayın yapan ilk ve tek internet tabanlı İngilizce sanal sınıfına katılabilirsiniz. Haftanın en az 3 akşamı öğretmeniniz ve kendi seviyenizden sınıf arkadaşlarınızla İngilizce konuşabileceksiniz!
diğer araçlar
İngilizceOkulu.com'da öğrenirken size yardımcı olacak araçlar ve diğer İngilizceOkulu.com üyeleri ile derslerinizi paylaşabileceğiniz bölümler yer almaktadır.
Noticeboard (Forum): Bu bölümden ödevlerinizi gönderebilir ve diğer öğrencilerin yapmış olduğu İngilizce ödevleri görebilirsiniz.
Ses Kayıt Programı: Bu program yardımı ile telafuzlarınızı öğretmenlerimize gönderebilirsiniz. Dilerseniz eğitimden bağımsız ses kayıtları yapabilir, istediğiniz zaman tekrar tekrar dinleyebilirsiniz.
Not Alanı: Çalışırken bir bölüme mi takıldınız? Hiç durmanıza gerek yok, "Not Alanı" bölümünü kullanarak kendinize özel notunuzu alabilir, aynı sayfada çalışma yaptığınızda bu notunuzu görebilirsiniz.
Sözlük: Çalışma yaparken anında erişebileceğiniz İngilizce-Türkçe / Türkçe-İngilizce sözlük istemez miydiniz? İngilizceOkulu.com'un 40.000 kelime kapasiteli sözlüğünü kullanarak istediğiniz anlama anında erişebilirsiniz.
Kelime/Cümle Dinleme: Telafuzunu çok merak ettiğiniz veya söylemekte zorlandığınız bir kelime varsa hemen ilgili alana kelime/cümlenizi yazın ve hemen dinleyin.
Test Bölümü: İngilizce bilginizi sınamak isterseniz test bölümünü ziyaret etmenizi öneririz. Burada seviyenize uygun yer alan testleri yapabilirsiniz.
-
yok mu arttıran ?
-
yhok param var ama olmaz:P
-
5 kağıt veririm
-
Sudan ucuz :F
-
altın suyu:p
-
hoca, artık bunların vcdleri, dvdleri var..onun yerine paraya kıyar rapid üyelik alır, o eğitimleri indirir..kimse 250 lira vermez.. kasma :D