folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Orjinal Yamaha C40 Clasic Gitar...

Satılık Orjinal Yamaha C40 Clasic Gitar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Beyler 1 sene önce aldığım Yamaha C40 modelli klasik gitarı satılığa çıkardım.

Ürün Özellikleri:

YAMAHA’nın en ucuz tam boy klasik modelidir. Fakat bu modelin kalitesi ve tonu fiyatına göre çok dikkat çekicidir. Yeni başlayanlar için gerçekten bulunmaz fırsattır. YAMAHA Klasik Gitar ; YAMAHA klasik gitarları otuz yıllık bilgi birikimi ve naylon telli enstruman üretiminde tecrübenin sonucudur. Kaliteli materyallerin kullanımı ve şirketin yetenekli işçilerinin emekleri bu gitarlara istinasız olarak dikkat çekici performans katıyor ve bunu çok makul fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunmaktadır. CG konser serisi modellerin özellikleri hafif yapıları ince cilaları dünya çapında aldıkları övgüler, hassas ve zengin sesleri çok kolay çalınabilirlikleridir. Yeni başlayan genç ve yeni başlayan yetişkinler için mükemmel başlangıç düzeyi modelleri ve pahalı olmayan öğrenci enstrumanları seçenekleri bulunmaktadır.Bunların hepsi YAMAHA markasının kalitesinin pırıltılarıdır.

Ürün Özellikleri

2. Ladin Üst Kapak
  3. Indonesia Maun Ağacı Yan ve Arka Kapaklar
  4. Javanes Gül Klavye
  5. Javanes Gül Tuşe
  6. 19 Perde
  7. 650mm Scale
  8. Paket İçeriği: Gitar , Kılıf, Pena, Eğitim Kitapçığı
  9.  

Diğer Bilgiler

Sertifikaları:

Ce, Tse, Ansi, Bsi, Iso

Ürünün Garantisi Yoktur.[Mesut Kutlu]

WooPeRHacK 

Menşei: 

Japon

Üretim Yeri:

Çin

Boyut:

Ağırlık:

1,2

Yorum:

Yamaha Markası, Yıllardır pek çok alanda faaliyet göstermiş olmasına karşın, son yıllarda en büyük performansını Müzik aletleri alanında gösteriyor.
    Ürettiği ekipmanların hiçbirisine kötü demek mümkün değildir. Bu üründe ise ucuz seri gitarların en iyisi olma özelliği mevcutur. Kimileri Bu fiyat aralığında admira yı önerse de biz ikisini yan yana koyduğumuzda kesinlikle yamahayı önermekteyiz. Zira  testlerimizde iki gitar arasında ses kalitesi bakımından çok fark çıkmadı ancak Admira gitarlarının ağaçlarının daha dayanıksız olması onları bizim nazarımızda Yamaha nın gerisine düşürdü.
    Ancak elbette bu mukayese üst seri bir admira ile Yamaha c40 arasında yapılmadı. C40 Muadili admiralar için sözümüz.

Sonuç olarak profeyonel değilse bile yeni başlayanları çok uzun süre ilk günkü kalitesiyle idare edebilecek bir gitardır. Beklentilerimizden hiçbirine olumsuz cevap vermeyen gitar %100 öneriyoruz.

Gitar Notu:

10+

Ücrete Gelince  Orjinal fiyatı 240 YTL ve dolaylarında olan Gitarı 180 YTL'ye veriyorum.Pazarlıkla Min. 170 YTL Olur....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

elektro isteyen varsa bana pm atsın:D

iyi satışlar.

..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    bendede c70 var satmayı düşünüyorum kusura bakma bu topic altında bunu yazdım

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  12. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

ya adam burda kendi gitarını satmaya çalışıyo bekliyo orda bi cvp geldiinde bkaim kim istiyo die bi bakıyo adamn hevesini kursaanda bırakynz bende satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa pm atn fln diye saçmalık abi yaa..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  13. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:
    -----------------------------

ya adam burda kendi gitarını satmaya çalışıyo bekliyo orda bi cvp geldiinde bkaim kim istiyo die bi bakıyo adamn hevesini kursaanda bırakynz bende satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa pm atn fln diye saçmalık abi yaa..

sen muhtar falanmısın nesın?

..
  14. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

haklısında aynısını yaptın şimdi =)

mesut : iyi şanslar ;)

...said addicted.
Toplam Hit: 1190 Toplam Mesaj: 6