Satılık Oyun Domaini
-
Evet, gecen sene almıstım domaini güzel bi projem vardı yalan oldu. Vakti gelmiş süresini uzatmak istemiyorum. Eğer almak isteyen varsa satabilirim. IHS'den almıştım zamanında şu anda .asia domainler 22.95tl. Eğer almak isteyen olursa süresini uzatıp 40tlye vericem. Bilgiler aşağıda :)
Domain Name:CABALONLINE.ASIA
Domain Create Date:11-Jul-2008 13:50:13 UTC
Domain Expiration Date:11-Jul-2009 13:50:13 UTC -
film-izleyelim.com | bedavadan biraz pahalıya satılıktır..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam ben başkasının konusuna gidip kendi domainimi satmaya çalışmayı bilmiyo muyum ?
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben başkasının konusuna gidip kendi domainimi satmaya çalışmayı bilmiyo muyum ?
-----------------------------Peki ; o zaman konuyu toparlamak gerekirse cabal onlinenın oyuncu sayısı fazla ve bence .asia uzantısı iyi olmus. hayırlı satıslar.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------Peki ; o zaman konuyu toparlamak gerekirse cabal onlinenın oyuncu sayısı fazla ve bence .asia uzantısı iyi olmus. hayırlı satıslar.
-----------------------------:) teşekkürler. :)
-
cabal online la ilgili site yapsam düşünebilirdim, muhtemelen diğer tüm uzantılar doludur, iyi satışlar
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------cabal online la ilgili site yapsam düşünebilirdim, muhtemelen diğer tüm uzantılar doludur, iyi satışlar
-----------------------------teşekkürler :) .asia domainlerin ilk cıkmaya basladıgı zamanlarda almıstım. işe yarar diğer uzantıları dolu :) pvp server vs. acmak isteyen olursa işine fazlasıyla yarar.
-
Satış hala güncel.