Satılık Oyun Performans Bilgisayar
-
Ürün Linki: http://app.letgo.com/k8Mk/qWLlVZbX6v
Kasa vatandan toplama 8 aylıktır.Çoğu ürünün kutusu vardır. Fatura mevcuttur.
Corsair ön taraf çift kırmızlı ledli 650w kasa
İntel i5 6500 skylake işlemci
Corsair 2*8 GB 16 Gb 2800 Mhz Ram
Msi B150A Gaming Anakart
Msi Gtx 970 4Gb 256 bit Ekran Kartı
120 Gb Ssd
1TB 7200 Rpm Harddisk
X7 Klavye ve Mouse
21.5 inc Acer Ekran
Logitech hoparlör
Parça parça satış yoktur komple satılacaktır.Tahribata dip fiyatı 3600 TL dir. Takas olmaz. İstanbul içi elden teslimdir. Gelip bakıp istediği testi yapıp alıp gidebilir. İstanbul dışı alacak olursa tanıdığına göstertip de alabilir yada önce ödeme sonra kargo şeklinde olur. Cihazda en ufak sıkıntı yoktur. Borç nedeniyle satıyorum.Bayram indirimi son fiyat 3500TL.
moustache tarafından 13/Eyl/16 14:30 tarihinde düzenlenmiştir -
hayırlı satışlar hocam.
ileride parça satışı olursa veya alacak arkadaş ekran kartına ihtiyacım yok derse alma ihtimalim epey yüksek :F
-
Kreyzi bunu yazdı
hayırlı satışlar hocam.
ileride parça satışı olursa veya alacak arkadaş ekran kartına ihtiyacım yok derse alma ihtimalim epey yüksek :F
Ekran kartı kasanın içinde çok hoş duruyo ama ya :)) Alacak arkadaş vermek istemez bence :D
-
moustache bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
hayırlı satışlar hocam.
Ekran kartı kasanın içinde çok hoş duruyo ama ya :)) Alacak arkadaş vermek istemez bence :D
dayanamadım yazayım. bence çok çirkin bi görüntüsü var hatta onu çıkarıp satarsan kasayı alıcın artar gibi :F
fazla goygoy olmasın konuda ama dediğim gibi öyle bi durum oluşursa haber edersen makbule geçer ^^
-
hocam gtx 970 in fiyatı baya düştü 1070 çıkınca geçen sene 1.5000tl ye almıştım şuan ikinci eli 700 e falan satılıyor sıfırı 1100 tl gibi fiyatlara bulunabiliyor
-
Gündüzcülerde görsün
-
Son kez up olsun
-
hocam yanlıs anlamada sen daha cok up yaparsın
pahalıya satıyorsun demiyorum ama o paraya
oyunlarda aynı fps yi alabileceğim bir sistem toplayabilirim
senden artısı
hem taksit olur
hemde sıfır olur
hemde daha güncel bir sistem olur