Satılık Oyun Server
-
CS 1.6 Server;
12 Kişilik = 25 TL
18 Kişilik = 50 TL
22 Kişilik = 60 TL
32 Kişilik = 70 TLGTA San Andreas SA-MP Server;
32 Kişilik = 5 TL
50 Kişilik = 7 TL
100 Kişilik = 10 TL
200 Kişilik = 20 TLFiyatlarımız Aylıktır. Ping sayısı 20 - 40 arasıdır. Lag ve Loss yoktur.
Sunucu durumlarına http://www.feyzalem.net/Sunucu-Durumu.asp adresinden bakabilirsiniz.
Yer Sağlayıcı Belgemiz: 1426
FeyzAlem Bilişim & İnternet Hizmetleri
7/24 Online MSN Destek Hattı: destek@feyzalem.net
Web Site: www.feyzalem.net -
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------CS 1.6 Server;
12 Kişilik = 25 TL
18 Kişilik = 50 TL
22 Kişilik = 60 TL
32 Kişilik = 70 TLGTA San Andreas SA-MP Server;
32 Kişilik = 5 TL
50 Kişilik = 7 TL
100 Kişilik = 10 TL
200 Kişilik = 20 TLFiyatlarımız Aylıktır. Ping sayısı 20 - 40 arasıdır. Lag ve Loss yoktur.
Sunucu durumlarına http://www.feyzalem.net/Sunucu-Durumu.asp adresinden bakabilirsiniz.
Yer Sağlayıcı Belgemiz: 1426
FeyzAlem Bilişim & İnternet Hizmetleri
7/24 Online MSN Destek Hattı: destek@feyzalem.net
Web Site: www.feyzalem.net
-----------------------------hoca herkeste 15 20 latency warken bende 60 70 ten aşağı inmiyor? problem nedir
hayırlı satışlar.
-
Aldığın firmana danış hocam ben ne bileyim senin latencyni
-
Bölgesel farklılıktan olabilir ancak çalıştığı yerdende kaynaklıdır. Serverın bulunduğu yerin giriş çıkış vs. ping olayı dolaylıdır.
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------server fln yok ortada. player im ben her server da pingim yüksek onu soruyorum. sen server satıcı olarak bilmem etmem tarzı cümleler kuruyosun. ve server satıcam diyorsun.
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------hoca herkeste 15 20 latency warken bende 60 70 ten aşağı inmiyor? problem nedir
hayırlı satışlar.
-----------------------------virüs yediyse bilgisayarın bağlantıyı o kasıyordur ya da paylaşımlı bağlantı kullanıyorsan diğer internet kullanıcısı çok yükleniyordur bağlantıya
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------server fln yok ortada. player im ben her server da pingim yüksek onu soruyorum. sen server satıcı olarak bilmem etmem tarzı cümleler kuruyosun. ve server satıcam diyorsun.
Hocam senin desteğinidemi ben vericem kimden aldıysan ona sor dedim. adam gibi her serverda yüksek deseydin ona göre cevap verirdim. Ben sen birinden server almışsın ve senin serverinın değeri yüksek sandım.