Satılık Pc Parçaları
-
Arkadaşlar parçalar şunlardan ibaret
- Asus p4p800-x 478pin anakart
- Ati hd3650 AGP ekran kartı
- 1+1+0,25 GB DDR RAM (1gb olanlar kingston olması lasım)
- Intel 3.2ghz 478 pin işlemci
- PArçalar arasında uyuşmazlıkda olabilir, işlemci de termal macun yoktu ısınıyorda olabilir. Oyunda ibnelik yapıyordu ama fazla oynamadığım için kurcalamadım. 7/24 tv ye bağlı açıktır. Pc kullanıcağım zaman TV nin PC modunu açar kullanır yine TV ye geçerim. Yani saatlerdir açıktır sorun çıkarmıyor.
- Neyse başka foruma 165tl yazmıştım tahribata 125tl yazıyorum hepsine.
- Elinizde anakart ram işlemci üçlüsü varsa 4 çekirdek falan takas yaparız üstüne max 200tl verebileceğim bir sistem olabilir.
- HEDAYEEE olarak p4 anakart vericem fazladan fazladan.
- Bunun haricinde p3 anakart(ps girişleri ve usbleri çalışmıyordu pci usb kartla kullanıyorduk) işlemci ve sd ram ile çalışır üçlü var. onun fiyatı 50tl tahribata
isteyen arkadaşlar olursa pm yoluyla ulaşsın. PArçalar geri iade garantilidir.
TEK TEK SATIŞ ANCAK HEPSİNE AYNI ZAMANDA ALICILAR TALİP OLURSA DÜŞÜNÜRÜM.ÇÜNKÜ HAZIRDA BAŞKA PC YOK :) P3 Ü KURMAYA UĞRAŞAMICAM ŞİMDİ :d
sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. tşkler . bol güneşler :)@mod: büyük başlık ve konu/mesaj içeriği tamamı büyük olamaz.
-
mod arkadas k.bakma farketmemısım. Ilan gunceldır arkadaslar...
-
sadece 512+512 dual ve 1gb adata ddr ram ile 3.2 işlemci kaldı elimde hepsi 80tl. Nerdeyse işlemci bedavaya gelmiş oluyor. pazarlık teklif etmeyin lütfen
-
Fiyat uygun gibi, hayirli satislar hocam
Toplam Hit: 1187 Toplam Mesaj: 4