Satılık Playstation 3 Garantili
-
Merhaba müritler.Cihazı 4 ay önce media markttan aldım.Kutusu garantisi mevcuttur onlarla birlkte gönderilecektir. Çok çok az kullandım. Airsofta başlayacağım için satıyorum. Cihaz kırılmamıştır. ceh4203a ultra slim modelidir. Normalde 12gb fakat ilk gün yanında aldığım 500gb hdd ile upgrade edilip yazılım kurulumu ve satın alıp yüklediğim oyunlar hdd ye kurulmuştur. Hiç bir problemi yoktur. Cihazın başında toplasam 10-15 saat geçirmişimdir. Kozmetik problemi yoktur. piano black kasadaki göze batmayan ufak kılcallarda gayet tabii duruyor farkedilmiyor.
Cihaza birlikte gelen bütün aksesuar ı vereceğim.( Power kablosu, vga, dönüştürücü, kılavuz, garanti.)Ekstra olarak yanında move set (kamera, 2 move kol), 1 ekstra 60 liraya aldığım orjianlinden benzerisiz kol,1 adet silikon kol koruyucu ve 2 adet oyun göndereceğim( champions sport 2-move destekli-, metal gear rising revengeance).Fiyat olarak 650 tl düşünüyorum. İlana aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.İyi günler dilerim.http://www.sanalpazar.com/Ps3-500gb-Garantili-Temiz-Hediyeli__isp36617830 -
whopper bunu yazdı
Merhaba müritler.Cihazı 4 ay önce media markttan aldım.Kutusu garantisi mevcuttur onlarla birlkte gönderilecektir. Çok çok az kullandım. Airsofta başlayacağım için satıyorum. Cihaz kırılmamıştır. ceh4203a ultra slim modelidir. Normalde 12gb fakat ilk gün yanında aldığım 500gb hdd ile upgrade edilip yazılım kurulumu ve satın alıp yüklediğim oyunlar hdd ye kurulmuştur. Hiç bir problemi yoktur. Cihazın başında toplasam 10-15 saat geçirmişimdir. Kozmetik problemi yoktur. piano black kasadaki göze batmayan ufak kılcallarda gayet tabii duruyor farkedilmiyor.
Cihaza birlikte gelen bütün aksesuar ı vereceğim.( Power kablosu, vga, dönüştürücü, kılavuz, garanti.)Ekstra olarak yanında move set (kamera, 2 move kol), 1 ekstra 60 liraya aldığım orjianlinden benzerisiz kol,1 adet silikon kol koruyucu ve 2 adet oyun göndereceğim( champions sport 2-move destekli-, metal gear rising revengeance).Fiyat olarak 650 tl düşünüyorum. İlana aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.İyi günler dilerim.http://www.sanalpazar.com/Ps3-500gb-Garantili-Temiz-Hediyeli__isp36617830650ye sıfır cihaz + kol aldık hocam cok diyorsun
-
Edit.Satıştan Vazgeçtim tbtye ilan geçerli degildir.
whopper tarafından 06/Ara/14 10:38 tarihinde düzenlenmiştir