Satılık Protein Tozu Ve Performans Artırıcı!
-
ilgililer markayı bilicektir
optimum whey war elimde. 5lbs lik (yani 2.350 gr)
ben 2 adet almıştım biri bitmesine yakın spora ara verdim dibinde kalanıda diğer kutuya ilave ettim yani vereceğim kutunun içinde 2.350 artı 200 250 gr daha var.
birde yine elimde weider pure creatin var onuda biraz kullandım şu an içinde 200 250 gr var
fiyatlarına bir bakın ben ikisini 105 liradan veriyorum.
bu arada il olarak muğğladayım
-
s0n kullanma tarihisi ne peki |: dediğin fiyata on numara vallahi.
-
2011
-
patates hoca o bahsettigin whey den bende almıştım tavsiye ederim arkadaşlara da, aroması filan nedir?
-
çikolata aromalı
whey creatinde şöyle birşeydir
tamamaen doğal doping internetten makalelere bakabilirsiniz kullanmayan atlet yoktur.
ilk bir hafta üzüm veya ananas suyu gibi şekerli bir sıvı ile 1 er çay kaşığı olarak 6 saate bir günde 3 kere kullanırsınız 1 hafta boyunca
sonra 5 hafta boyunca günde sadece bir kere yaparsınız aynı işlemi. sonrada 1.5 ay ara verirsiniz
bir çay kaşığında alacağını bi madde kırmızı et gibi lifli yiyeceklerde çok çok az bulunuyormuş. bir çay kaşığında alacağınız bu maddeyi kırmızı etten almanız için 5 gün günde 5 er kilodan 25 kilo kırmızı et yemeniz gerekir.
dikkat etmeniz gereken şey ağırlık sporu ile uğraşıyorsanız bu güç artışı ile gaaza gelip fazla ağırlık kaldırırken yaralanmalara sebeb vermemenizdir. çüünkü misal ben pench presste 55 kilo lardayken bu olay ile birden 70 75 çıkartıp abartıp 80 90 a girseydim ne olurdu kas yırtıkları eklem zedelenmeleri dabikide.
bir uyarı daha spor ile uğraşmayanlar bu anlattıklarımla heycana gelip almasın çünkü bu tür takviyeleri kullanınca spor yapıp o enerjiyi yakmanız terlemeniz gerekir yoksa böbreklere boşuna zarar verirsiniz
-
upingoo
-
ne performansından bahsediliyor merak ettim ?