Satılık Psikoloji Kitabı Seti
-
Geçen yıl aldığım ve 4 ay içerisinde hepsini bitirdiğim kitaplarımı satışa çıkartıyorum. O kitapların listesi:
-Bireysel Psikoloji/Alfred Adler
-Doğanın İnsanlaşması/Doğa Teber
-İnsan Ruhuna Yöneliş/Carl Gustav Jung
-İnsanı Tanıma Sanatı/ Alfred Adler
-Jung Psikolojisinin Ana Hatları/Frida Fordham
-Melankoli / Serol Teber
-Psikanaliz Nedir/ Ian Craib
-Psikanaliz Üzerine/ Sigmund Freud
-Psikanaliz ve Din/ Erich Fromm
-Psikanaliz ve Uygulama / Sigmund Freud
-Psikanalizin Bunalımı / Erich Fromm
-Psikolojik Aktivite / Alfred Adler
-Psikolojiyi Yerli Yerine Oturtmak / Graham Richards
-Yaşama Sanatı / Alfred Adler
-Yaşamım ve Psikanaliz / Sigmund Freud
Toplam 15 adet bozulmamış set halinde bu kitapların piyasa değer 195 TL, indirimli olarak 145 TL'ye satılıyor. Setle ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.saykitap.com/BSWEB/KitapSetDetay.aspx?setID=14
Ben bu set için 75 TL'nin yeterli olacağını düşünüyorum. İlgilenenler pm atabilirler. Kargo dahil toplam 80 TL'ye bu sete sahip olabilirsiniz. PTT Kargo aracılığı ile 1 hafta içinde vereceğiniz adrese ulaştırılacaktır.
Saygılar
-
500 kitaptan 15 i :D daha eve gelip ben okicaktım abi niye satıyon :D referansa gerek yok sanırım abimizin de gene de bilinçle söyleyelim (: iyi satışlar abim kolay gele ayrıcana up!
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------
500 kitaptan 15 i :D daha eve gelip ben okicaktım abi niye satıyon :D referansa gerek yok sanırım abimizin de gene de bilinçle söyleyelim (: iyi satışlar abim kolay gele ayrıcana up!
-----------------------------
Geride kalanlara da bi güzellik yapacağım zaman içinde. Bu seti yerine düşündüğüm bir set var onu alacağım. -
up
-
Up Kefilim saglam muridir:|