Satılık Psp
-
arkaşlar elimde bir psp var geçen yıl hediye olarak verilmişti sürümü tam ne bilmiyorum ama şu oyunları netten sornsuz yükleyebildiğim versiyon gidip extra birşey yaptırmamanıza gerek yok. siyah renkte tek bir çizik yada herhangi bir sorunu kesinlikle yok. sadece mp3 playerim var psp den de oyun oynamadığım için bir işime yaramıyor satmak istiyorum gittigidiyorda sizce ne fiyat vermeliyim ? piyasasını bile bilmiyorum
-
lordvader89 (esat) la iletişime geç hoca o da psp arıyordu :)
eğer almadıysa tabi.. -
iki haftaonce acsan bu konuyu talip olurdum.. arkadsa arıyordu ama vazgeçti direk playstation aldı :|
neyse ııns birileri yardımcı olur
-
kaç liraya satmayı düşünüyorsun elden?
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
-----------------------------
kaç liraya satmayı düşünüyorsun elden?
valla dediğim gibi beni şevklendiren şu oldu arkdaş work and travelden getirmiş birtane burdada 350 ye sattı deidm o kadar ediyormu bunlar sıfırı 500 filan deyince e bende duracağına satayım dedim yani. konuyuda ondan açtım kaç eder acaba fiyatı ben en kötü ihtimal 300 derim -
yav piyasanın içine etmek gibi olmasın da :)
bende de var bi psp 2 hafta önce aldım. sardı da aslında ama laptop alacam, satim diom ..
-
sıfırı 350 hacı bakırköy yeraltı çarşısında :) en fazla 200 verirler yanında vereceğin oyun sayısına bağlı olaraktan ...
-
la sormayın pis kazık yedim sadece makinayı 480 e aldım ii mi :(
+ 4 gb kart + çantası= 515 :S
-
hocam fiyatını düşündüğünde bana bi pm at, alma ihtimalim var,...
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------la sormayın pis kazık yedim sadece makinayı 480 e aldım ii mi :(
+ 4 gb kart + çantası= 515 :S
ohoo ben 2-3 sene önce psp fat ı 500 e almıştım bi kutu için psp şarz aleti işte kullanma klavuzu garanti belgesi ve bir demo umd disk vardı + fire up adlı oyunu hediye verdiler :D
Toplam Hit: 1332 Toplam Mesaj: 10