Satılık Rapidshare Premium
-
Gece bir anlık gaza gelerek 1 aylık rapid pre aldım.Ama şimdi pişman oldum.download hastalığım başgöstermeye başladı:) henüz 2 download yaptım.aldığım fiyata veriyorum.15 yetale ödeme hesaba havale olarak yapılacaktır.hesap bilgisi;
ORTAKLAR CADDESİ: 357-6680487 -
valla kusura bakma ama hocam kimse aynı paraya alacağını sanmam.. Sen sanırm bir arsa almışsın aldığın paraya satıyorum mantığıyla hareket ediyorsun :) 15 ytl yi 10 a falan indirirsen belki talip çıkar onun dışında kimsenin alacağını sanmam...
Not: yanlış anlama, kötü niyetim yoktu.. hem konuyu aktif tutmak hemde bir şeyleri söylemek istedim
-
hacı benim var da uzatma lazım uzatma olsaydı alırdım
-
hocam kimse aynı parayla almaz çünkü gece almışsın kaldı 29 gün
-
matrakboys bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kimse aynı parayla almaz çünkü gece almışsın kaldı 29 gün
-----------------------------
+ havale ücreti var :| -
bırakın aynı parayı pre 7€ zaten oda 12 lira yapıyo sen kullanılmıs hesaba 15 lira istiyon :D ehuhe hadi hayırlısı ne diyim belki 7-8 e musteri bulursun
-
aynı fiyata vermemin nedeni internet bankacılığı,paypal'la uğraşmak,ingilizce bilmeyen veya güven gibi konularda bilgisi olmayan veya tereddütü olan bir çok internet kullanıcısı olduğu içindir.hani arsa örneği biraz tırt olmuş.
ayrıca 29 gün 30 gün muhabbetide yanlış.sonuçta gün gün kota olayı var.istersen 25 günde sana verilen kotayı kullanabilirsin.şöyle ki bildiğim kadarıyla günlük bir kota yok var ama 30 güne böldüğünde 5 gb gibi bişi düşüyor.sen istersen 20 gün kullanma 20*5 gb = 100 gb'ını son 10 gün kala kullan. eğer dünden yapmadığın download varsa ertesi gün o 5,10 gb herneyse kullanabiliyosun
Swat hiç kimsenin yazdığına değilde senin yazdığına bozuldum.yalan mı söylüyoruz arkadaşım inanmıyorsan ekstreye bak
NUMARALI KART YTL EKSTRE BİLGİLERİ İŞLEM TARİHİ DÖNEM İÇİ İŞLEMLER PUAN TUTAR 03.06.2008 İnternet Ödeme 14,00+ 03.06.2008 PAYPAL *RAPIDSHARE 4029357733 11,27 14,80- Üstelik direkt rapidshare'ın offical sitesinden aldım hani rapidesharepremiumtr.com'dan alsam eyvallah haklı olabilirsin derim.İstersen kendi sitesinden fiyatlara bakabilirsin http://rapidshare.com/premium2.html senin dediğin 3 günlük olabilir.benimkisi 1 aylık
Ayrıca neyin havale ücreti anlamadım.İnternet eftsi veya aynı bakadan eft yaptın mı havale ücreti diye bişey yok.Somut bir ürün yok ki ortada.neyse arkadaşlar yinede düşünceleriniz yardımlarınız için teşekkür ederim
-

ben sen yalan soyluyosun demedim..Resmi siteden almamıssındır diye dusundum bazı siteler 18 e bile satıyo..