[SATILIK] RAZER Kraken Pro - 240 TL
-
Merhaba müritler,
Bugün elime ulaşan Razer Kraken Pro kulaklığımı satışa çıkartıyorum. Aynı gün elime ulaşan kulaklığı neden satışa çıkarttım söyleyeyim : Kendi bilgisayarım haşlandı geçen hafta. Uzun bir süre yaptıramayacağım parasızlıktan. Hal böyle olunca kulaklığında borcu bir yerden... Bu yüzden uygun fiyata aldığım kulaklığı satışa çıkartıyorum. Kendi orijinal kutusunda alıcıya yollanacaktır. Yaklaşık bir 30 Tl kadar kar payı bıraktım. Bu gelen parayıda anasayfamızda yer alan okul için bağışlayacağım. Makbuzu yine bu sayfa üzerinden ve alıcıya yollayacağım. Şimdiden almak isteyen arkadaşa hayırlısı olsun.
Konu tarihi : 16.12.2013 (Kargo takip numarası ile kontrol edilmesi amacıyla yazıyorum buraya, kandırıyor musun bizi denilmesin diye)
Kulaklık : Razer Kraken PRO
Piyasa Değeri : TR için min -> 280 TL (Güvenilir olmayan sitelerde) D&R -> 350 TL.
Satış Fiyatı : Pazarlıksız -> 240 TL Yerine 210 Tl olarak yeniden güncellenmiştir (MOD)
Genel Özellikler -> http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-kraken-pro/
Bugün elinme ulaştığına dair bilgi için, kargo takip numarası alıcıya bizzat gönderilecektir.
Kulaklık yurt dışından geldiği için, kargocuyu bekletip açtım. Çalışmama gibi bir durum olmaması sebebiyle, malum imzadan sonra geri dönüşü yok. Dediğim gibi, kargo takip numarası gönderilecektir.
Velhasıl kelam, almak isteyenler bana buradan ulaşabilir. Bu fiyata başka bir yerden alamazsınız kanımca. Pazarlık teklifi yok. Son fiyatıdır.
http://i1205.photobucket.com/albums/bb424/palakan229/20131216_152239_zps4c9357da.jpg
Güncelleme :
MOD : arkadaşımız fiyatı 210 Tl olarak yeniden belirlemiştir. Tatışmaları siliyorum.Konuyu daha fazla dağıtmayalım.
-
Edit_Fiyat 210'a çekilmiştir.
-
o değilde bu kulakluğın özelliği ne neden bu kadar pahalı
cidden bilmediğimden soruyroum
-
swordfish bunu yazdı
o değilde bu kulakluğın özelliği ne neden bu kadar pahalı
cidden bilmediğimden soruyroum
Hocam kısaca;
1. Kulaklık Razer. Oyun sektörünün önde gelen isimlerinden biri.
2. Kulaklık 7.1 Surround desteklemekte.
3. Top listte ki ilk 5 kulaklık arasında.
4. Kullanımı rahat, deriden oluşan tasarım.
5. Gaming Headset, yani oyuncu kulaklığı. Oyunlarda aradığının fazlasını veren bir cihaz.