Satılık Robot Köpek
-
Arkadaşlar böyle şeylere ilgisi olan varsa bu sevimli şey satılıktır. temsili resimleri ekleyim isteyen olursa orjinal resimelrini çeker eklerim. bu robotun bi sorunu var ama çözemedim,yani şuanda bişey yapacak oluyor vazgeçiyor zaten uzaktan kumandalı ve kaliteli işçilik ile üretilmiş bi robot dandik bi mühendislik uyok yani ağır ve güçlü bi robot sanrım şarj cihazı kayboldu bende pili dolduramadığım için oluyor yada bi sorunu var bilmiyorum ama robot çalıyor.ben anlarım yaparım yaptırrım hallederim diyen çıkarsa.robot satılıktır. Not: cihaz dandik sıradan cihazlarala karıştırılmaması gerkir işçilik ve mühendislik olarak.umarım anlatabilmişimdir

-
Robot duygusal elektronik mimikleri olan insan hreketlerine ve sesli komutlara tepki verebilen sevdiren normal canlı köpek gibi davranabilen bi robottur
bi kaç video ekleyim.
http://www.youtube.com/watch?v=VAGEv2qFsWw
-
vayy be robot satışınıda gördüm :)) hayırlı satışlar hocam fiyat nedir?(meraktan)
-
çok fazla parasında değilim takasta olabilir.en fazla edeceği 100 lira zaten ama ben daha aşağıya bırakmayı düşünüyorum.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------çok fazla parasında değilim takasta olabilir.en fazla edeceği 100 lira zaten ama ben daha aşağıya bırakmayı düşünüyorum.
-----------------------------
Ebay da 29$ :| -
Pessimistic bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
çok fazla parasında değilim takasta olabilir.en fazla edeceği 100 lira zaten ama ben daha aşağıya bırakmayı düşünüyorum.
Ebay da 29$ :|
Kanıt alalım ? -
Pessimistic bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
Ebay da 29$ :|
-----------------------------kargo dahilmi?
-
talibim. fiyat arastirmasi yapacagim bir. pm ile bir pazarliga girisiriz
-
55 lira, buda kendi fotoğrafıdır