Satılık Samsung Corby S3653
-

fatura kesim 25 mayıs 2010 ( 440 tl )
garantisi
tüm aparatları ( kulaklık usb şarj vs. ) katusunda
2 kapak beyaz ve siyah
alalı 1 ay olmadı bile olmadı yurt dışından iphone sipariş ettim daha doğrusu hediye gelcek bu elimde fazla kaldı
350 ye bırakıyorum henüz başka bi yere ilan vermedim burdan alan olursa diye tbt indirimide yapabilirim (:
takasta yapılabilir harici hdd ile felan (: yada başka bişeyde olabilir önerilere açığım
-
walla bende 1 tb philips hhd var ustune ne kadar istersin? bide şeyi sorucam benim için artık özellikten cok hoparlorun onemi var. bu telefonumda gelen sesi cok az duyuyorm sinir bir durum.
-
440 dan al 350 den olurmu oyle sey cok pahalı telefoncunun verecegı fıyat 200 tl dır bu chaza sende ona gore sat hocam kusura bakma da elektrınk te olay boyle
-
1 ay olmuş alalı adam.baltalama bence satışı.zaten birşeyleer yapabilrm fiyatta demiş.
bence biraz daha indirirse normal nerdeyse 0 telefon
-
bide bırakırım diyosun yav. kelepir bi fiyat için bırakırım denir.,
http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-s3653-corby-cep-telefonu_681547.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.65.8
bahsettiğin telefon linkteki ise sıfırı 290.
sıfırı 290 ise ikinci eli kelepir 150, normal satışla(tanıdık filan olursa) 200 eder.
kelepir verirsen alayım:D
edit:kızacaksan editleyip silebilirim. akşam akşam küfür yemeyelim sonra:D
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------
1 ay olmuş alalı adam.baltalama bence satışı.zaten birşeyleer yapabilrm fiyatta demiş.
bence biraz daha indirirse normal nerdeyse 0 telefon
-----------------------------Bak dedıgım gıbı elektrnk urun olmasa yada tr de satılmasa sat tamam da .İnt var ınsanlar arastırıyor hacı.Bugun 400 e aldıgın bır urun yarın 400 den satılmazkı genede hayırlı satıslar alan olur belkı
-
hacılar şurdan incelemelerinize ışık tutabilirsiniz.
telefoncu bi kaç kişiye sordum 230-250 arası alırım dedi samimi olarak ki üzerinede 60-70 tl koyup satmayı düşünüyor
herneyse fiyatlar epey düşmüş aq.
ciddi almak isteyenler pm ile ulaşsın
@Paranoiattack hocam pm at msn den görüşelim hdd sağlamsa anlaşabiliriz
-
Edecegi Fiyat Temizligine Gore Degisiklik Gosterir Normal 2.EL Alis Fiyati 150TL dir - 190 / 200 Arasıda Satabilirsin Haci İstedigin Fiyat Telefonun Sifiri Temin Edilebilir. Telefon Olayi Boyle Zaten Kafadan KDV den kaybediyorsun Zarar Oradan Basliyor .)