Satılık Samsung Corby S3653

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

özellikler burdan

fatura kesim 25 mayıs 2010 ( 440 tl  )

garantisi

tüm aparatları ( kulaklık usb şarj vs. ) katusunda

2 kapak beyaz ve siyah

alalı 1 ay olmadı bile olmadı yurt dışından iphone sipariş ettim daha doğrusu hediye gelcek bu elimde fazla kaldı

350 ye bırakıyorum henüz başka bi yere ilan vermedim burdan alan olursa diye tbt indirimide yapabilirim (:

takasta yapılabilir harici hdd ile felan (: yada başka bişeyde olabilir önerilere açığım

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

walla bende 1 tb philips hhd var ustune ne kadar istersin? bide şeyi sorucam benim için artık özellikten cok hoparlorun onemi var. bu telefonumda gelen sesi cok az duyuyorm sinir bir durum.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

440 dan al 350 den olurmu oyle sey cok pahalı telefoncunun verecegı fıyat 200 tl dır bu chaza sende ona gore sat hocam kusura bakma da elektrınk te olay boyle

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

1 ay olmuş alalı adam.baltalama bence satışı.zaten birşeyleer yapabilrm fiyatta demiş.

bence biraz daha indirirse normal nerdeyse 0 telefon

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

bide bırakırım diyosun yav. kelepir bi fiyat için bırakırım denir.,

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-s3653-corby-cep-telefonu_681547.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.65.8

bahsettiğin telefon linkteki ise sıfırı 290.

sıfırı 290 ise ikinci eli kelepir 150, normal satışla(tanıdık filan olursa) 200 eder.

kelepir verirsen alayım:D

edit:kızacaksan editleyip silebilirim. akşam akşam küfür yemeyelim sonra:D

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

MelancholiTr bunu yazdı:
    -----------------------------

1 ay olmuş alalı adam.baltalama bence satışı.zaten birşeyleer yapabilrm fiyatta demiş.

bence biraz daha indirirse normal nerdeyse 0 telefon

-----------------------------

Bak dedıgım gıbı elektrnk urun olmasa yada tr de satılmasa sat tamam da .İnt var ınsanlar arastırıyor hacı.Bugun 400 e aldıgın bır urun yarın 400 den satılmazkı genede hayırlı satıslar alan olur belkı

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hacılar şurdan incelemelerinize ışık tutabilirsiniz.

telefoncu bi kaç kişiye sordum 230-250 arası alırım dedi samimi olarak ki üzerinede 60-70 tl koyup satmayı düşünüyor

herneyse fiyatlar epey düşmüş aq.

ciddi almak isteyenler pm ile ulaşsın

@Paranoiattack  hocam pm at msn den görüşelim hdd sağlamsa anlaşabiliriz

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Edecegi Fiyat Temizligine Gore Degisiklik Gosterir Normal 2.EL Alis Fiyati 150TL dir - 190 / 200 Arasıda Satabilirsin Haci İstedigin Fiyat Telefonun Sifiri Temin Edilebilir. Telefon Olayi Boyle Zaten Kafadan KDV den kaybediyorsun Zarar Oradan Basliyor .)

Toplam Hit: 2571 Toplam Mesaj: 8