Satılık Samsung Galaksy S2
-
Evet arkadaşlar galaksy S2 telefonumu satıyorum fiyatı 975 liradır ilgilenen arkadaslar olursa pm atmalarını rica ederim alıcı arkadaslara fiyatta biraz daha yardımcı olabilirim
-
Bu işin erbabı olarak yazıyorum :) fiyatın renki hafızası özellikleri fotografı kullanım süresi garantisi yurt dışı olup olmadıgı bunları yazmalısın, bunların yanında şuan ki istedigin fiyatın üzerine 125 tl daha koyarsak sıfır türkiye garantilisini buluruz, daha uygun bir fiyat teklifi yapmalısın. Bunlar sadece tavsye. Ama ben tok satıcıyım dersen eywallah, konuyu UPlamış olurum bende. Hayırlı satışlar.
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------Bu işin erbabı olarak yazıyorum :) fiyatın renki hafızası özellikleri fotografı kullanım süresi garantisi yurt dışı olup olmadıgı bunları yazmalısın, bunların yanında şuan ki istedigin fiyatın üzerine 125 tl daha koyarsak sıfır türkiye garantilisini buluruz, daha uygun bir fiyat teklifi yapmalısın. Bunlar sadece tavsye. Ama ben tok satıcıyım dersen eywallah, konuyu UPlamış olurum bende. Hayırlı satışlar.
-----------------------------katılmamak elde mi?
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------Bu işin erbabı olarak yazıyorum :) fiyatın renki hafızası özellikleri fotografı kullanım süresi garantisi yurt dışı olup olmadıgı bunları yazmalısın, bunların yanında şuan ki istedigin fiyatın üzerine 125 tl daha koyarsak sıfır türkiye garantilisini buluruz, daha uygun bir fiyat teklifi yapmalısın. Bunlar sadece tavsye. Ama ben tok satıcıyım dersen eywallah, konuyu UPlamış olurum bende. Hayırlı satışlar.
----------------------------- -
800 tl den fazla fiyat isteyemezsin hocam. Ayıptır.
-
bende almayı düşünüyorumda ne oldugu belli değil 0 mı 2. elmi ayrıca
Login Olma sayısı : 27 Yazdığı Dökümanlar : 0 Yazdığı Haberler : 0 Hikayeye Katkıları : 0 Üye Olduğu Tarih : 18 Mayis 2012 (Cuma) 22:19 Son giriş yaptığı Tarih : 31 Temmuz 2012 (Sali) 14:32 -
mfatihbodur bunu yazdı:
----------------------------- -
bi fotograf koy dostum fatura durumunu söyle önce bi . seninki ben araba satıyorum alan var mı demek gibi olmuş