Satılık Samsung Galaxy S Wifi 5
-
Merhaba,
Cihazı almayı düşünüyorsanız zaten tanıdığınız bir cihazdır,özelliklerini uzun uzuna anlatmicam.
Bir teknoloji meraklısı olarak,erişilebilecek en ucuz android cihaz olduğu için aldığım daha 2 aylık aleti satıyorum.Cihaz evin dışında hiç kullanılmamış olup 2 belkide 3 kere film izlenmiştir,ancak iphone 4 hediye geldiği için cihazı elimden çıkarıyorum.
0 alıyormuş gibi düşünebilirsiniz.Tüm aksesuarları tamdır.Cihaz beklemekten şarjı bittiği için 2 kere şarj edilmiştir.Onun dışında da kullanılmamıştır.
Cihaz 30.11.2011 tarihli faturalıdır.
Fiyatı 370 liradır.
İsteyene sahibinden ve türevi sitelerde taksitlendirme için GET açabilirim. -
Hocam Nick HolyOne zannettim he :D fiyat biraz yüksek geldi bana alım satım yapyorum da. kullanmadım diyorsun internette sıfırlarına baktım 460 TL ye bulabildim en ucuz. eger dedigin kadar temiz ve kullanılmamışsa fiyat gayet uygun. alana da satana da dokunmayacak düzeyde.
-
özel den pm attım umarım ilgilenirsin... up
-
makul fiyat hayirli satislar hocam :) arkadasada biri hediye ettti 4s bi bize hediye gelmiyo 4s ler felan :D
-
Bende bi telefon var kendi kullandığım vodafone 945 takas etmek istermisin, cevabın olumlu olursa üste ne istediğinide belirtirsen sevinirim
-
İyi Satışlar Up

Embedded OS Specifications Embedded OS Android Version 2,2 (Froyo) Genel Bellek Kapasitesi 8 GB Ekran 5.0" Ekran Çözünürlüğü WVGA (800 x 480) Ekran Türü TFT LCD Pil türü Li-Polimer Battery Capacity 2 500 mAh Color Beyaz / Siyah Kablosuz Internet Evet (Wi-Fi : 802,11 b/g/n) Camera Ön : VGA / Arka : 3.0M, AF, Flaş GPS Var Bluetooth Var FM Radyo Var USB Var Dahili Hoparlör Var Embedded MIC Var microSD Card Var Multi Touch Var Multi Tasking Var Dimmension (WxHxD) 78,2 x 141,3 x 11,9 (mm) Weight (Including Battery) 182 g Battery Time Audio Playback Maks 40 Saate kadar (Süre cihazdaki şarkı kalitesi, ses yüksekliği, ekran açıklığı, wifi, gps vb gibi ayarların durumlarına göre farklılık gösterebilir.) Video Playback Maks 8 Saate kadar (Süre cihazdaki video kalitesi, ses yüksekliği, ekran açıklığı, wifi, gps vb gibi ayarların durumlarına göre farklılık gösterebilir.) Audio File MP3 MPEG 1 / 2 / 2,5 Layer3 (8 ~ 48 KHz, 320 Kbps'ye kadar) WMA WMA9 Std. (8 ~ 48 KHz, 320 Kbps'ye kadar) Ogg Ogg (Q0 ~ Q10) FLAC FLAC (Seviye0 ~ Seviye8) AAC AAC LC (8 ~ 48 KHz, 128 Kbps'ye kadar), AAC+ (8 ~ 48 KHz,128 Kbps'ye kadar), eAAC+ (8 ~ 48 KHz, 64 Kbps'ye kadar) WAV WAV (8 ~ 48 KHz) Video File avi Video Codec MPEG4, DivX 4 / 5 / 6, H.264 : 720p (1 280 x 720) / DivX 3.11 : D1 (720 x 480) Audio Codec MP3, AAC mp4 Video Codec MPEG4, H.264 : 720p (1 280 x 720) / H.263 : D1 (720 x 480) Audio Codec AAC / AAC+ / eAAC+ 3gp Video Codec MPEG4, H.264 : 720p (1 280 x 720) / H.263 : D1 (720 x 480) Audio Codec AMR-NB/WB wmv Video Codec VC1 (WMV9) : 720p (1 280 x 720) / WMV7,8 : D1 (720 x 480) Audio Codec WMV9 Std (9) asf Video Codec VC1(WMV9) : 720p (1 280 x 720) / WMV7,8 : D1 (720 x 480) Audio Codec WMV9 Std(9) mkv Video Codec MPEG4, H.264 : 720p (1 280 x 720) Audio Codec MP3, AAC, AC3 flv Video Codec H.264 : 720p (1 280 x 720) / Sorenson Spark : D1 (720 x 480) Audio Codec MP3, AAC Image File JPEG Var BMP Var PNG Var Document File Word File Doc, docx Excel File Xls, xlsx Power Point Ppt, pptx Music Options SoundAlive Var AB Repeat Var Ayarlanabilir Oynatma Hızı Var Alarm Music Setting Var Lirik Gösterimi Var (Ülkelere göre farklılık gösterebilir) Albüm Kapağı Var Playlist Var Library( Artist, Album,Genre,Title DB sorting) Var Video Options SoundAlive Var Ayarlanabilir Oynatma Hızı Var işareti Var Display Options Wallpaper Image Setting Var Live Wallpaper Var Font Setting Var Auto Brightness Control Var Dosya Yönetimi PC Uygulaması KIES File Delete Var Dosya Gezinmesi Var Extra Options Security Var Major Embedded Applications Android Market Var General Applications Samsung Apps, Saat, takvim, Kamera, Radyo Allshare, Qik vb. PC Connection PC OS WinXP SP2 veya Üzeri (Vista ve Win 7) USB Connection(MTP/UMS) Var Samsung Kies Var Content in Package Device YP-G70 (Batarya dahili) Earphones Var USB Cable Var Charger Var Battery(Standard) Dahili değiştirilemeyen batarya Quick Guide Var -
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Bende bi telefon var kendi kullandığım vodafone 945 takas etmek istermisin, cevabın olumlu olursa üste ne istediğinide belirtirsen sevinirim
-----------------------------Malesef takas yok.
-
4 inc lik model mi yoksa 5 inc lik model mi ?
beyaz mı siyah mı ?
-
teknik ozelliklerini biraz daha soylersen ve istanbul iciyse durumlara gore ben alabilirim.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------4 inc lik model mi yoksa 5 inc lik model mi ?
beyaz mı siyah mı ?
-----------------------------5" ve beyaz.