Satılık Sennheiser Mx 470
-
Arkadaşlar geçen ay aldığım kulaklığımı telefonumla birlikte kullanamamam sebebiyle satıyorum.
Toplamda 2 kez kullandım.
İstediğim fiyat 4oTL ayrıca kulaklıkla birlikte gelen tüm aparatları, torbası ve garanti belgesi mevcuttur.
-
daha önce hiç kulak mantarı oldun mu?
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------daha önce hiç kulak mantarı oldun mu?
-----------------------------kulak ayak apışarası v.b. hiçbir mantar enf. geçirmedim.
ayrıca isteyene kulaklığı etilen oksit ile sterilize edip yollayabilirim ;)
-
dostum kapat başlığı be boxer'ını satmakla aynı şey bu :/
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------dostum kapat başlığı be boxer'ını satmakla aynı şey bu :/
-----------------------------nie arkadaş satar satar millet tangasını satıyo alıcı buluyo da boxer neden satılmasın :P
-
bundan sonrada 2,el prezervatiflerimi koyuyorum satışa :D
sadece deneme amaçlı kullandım mikrofon olmamasından dolayı kullanamktan vazgeçtim. satıyorum bende...
-
konuyu baltalamayın, ben de daha önce kulaklık sattım, ipodumu satarken de yanında kulaklığını hediye olarak falan verdim, herkes siz gibi hijyen manyağı değil.
günde bi paket sigara içip de siyah poşetler kanserojenmiş diyerek gezen tipler peydah olmaya başladı.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------dostum kapat başlığı be boxer'ını satmakla aynı şey bu :/
-----------------------------sen kulaklığı .. neyse demicem bişe :) ii satışlar hocam .
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------bundan sonrada 2,el prezervatiflerimi koyuyorum satışa :D
sadece deneme amaçlı kullandım mikrofon olmamasından dolayı kullanamktan vazgeçtim. satıyorum bende...
-----------------------------ekstra large varsa talibim kondomlara. bir de lütfen sterilize edip gönder. adresi pm atıyorum.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------bundan sonrada 2,el prezervatiflerimi koyuyorum satışa :D
-----------------------------ekstra large varsa talibim kondomlara. bir de lütfen sterilize edip gönder. adresi pm atıyorum.
-----------------------------Hocam sterilizasyona başladım öğleden sonra kargoda yarın eline ulaşmış olur güle güle pompişle :)