Satılık Sıfır Sony Oto Teyip Ve Piyasa Araştırması
-
Arkadaşlar yeni aldığımız arabadan ( ford ) daha hiç kullanmadan teybini çıkarttık ve onun yerine navigasyon destekleyen bir teyip taktık. Daha bir kere açılmış olan bu teybi satmak istiyorum.
Fakat internetim berbat ve fiyat araştırması yapamadım. Bu aletin sıfırının fiyatını öğrenip ona göre satış yapıcam. Ne kadara gider ? ve ben sıfırını bulana kadar bulupta koyabilicek olan olursa çok makbule geçer googleyi bile 50 kere yenilemem gerekiyor.

-
bu zaten fordların kendı orjınal teyıbı degılmı forddan baska bır araca uyum saglamaz dıye bılıyorum..
-
Orjinal teyp ama elimde sonuçta sıfır o yüzden satışa çıkartmak istedim ama sıfırını bulamadım ki 2. elinin fiyatını belirleyebileyim :)
Ayrıca sadece fortlara olmuyor çünkü alınan navitech navigasyonlu teyipte aynı tipte ve aynı girişte üzerinde bi ton araca uyumludur listesi vardı.
-
bunun en mantıklı cevabını şöyle öğrenebilirsin bence
internetten 2 tane ford yetkili servisini arasın ve kaç para olduğunu sorarsın işçilik dahil muhtemelen 1.000tl civarı fiyat biçerler gibime geliyo (tahmin)
-
jawsap67 bunu yazdı
bunun en mantıklı cevabını şöyle öğrenebilirsin bence
internetten 2 tane ford yetkili servisini arasın ve kaç para olduğunu sorarsın işçilik dahil muhtemelen 1.000tl civarı fiyat biçerler gibime geliyo (tahmin)
Son anda aklıma geldi saat 7 gibiydi aradım ama açmadılar. Yarın onu deneyecem bi bakalım.