Satılık Toshiba 18,4" Notebook
-
Herkese merhaba,
aşağıda özellikleri olan bilgisayarımı satıyorum.
Fiyat 2400TL
Processor Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 740 @ 1.73GHz 7,3 6,5 Determined by lowest subscore Memory (RAM) 8,00 GB 7,4 Graphics NVIDIA GeForce GT 330M 6,5 Gaming graphics 4095 MB Total available graphics memory 6,5 Primary hard disk 81GB Free (223GB Total) 7,3 Windows 7 Ultimate System Manufacturer TOSHIBA Model SATELLITE P500 Total amount of system memory 8,00 GB RAM System type 64-bit operating system Number of processor cores 4 Storage Total size of hard disk(s) 922 GB Disk partition (C:) 81 GB Free (223 GB Total) Disk partition (D:) 8 GB Free (349 GB Total) Disk partition (E:) 35 GB Free (350 GB Total) Media drive (G:) CD/DVD Media drive (H:) CD/DVD Graphics Display adapter type NVIDIA GeForce GT 330M Total available graphics memory 4095 MB Dedicated graphics memory 1024 MB Dedicated system memory 0 MB Shared system memory 3071 MB Display adapter driver version 9.18.13.1070 Primary monitor resolution 1680x945 DirectX version DirectX 10 Network Network Adapter Bluetooth Aygıtı (Kişisel Alan Ağı) Network Adapter VMware Virtual Ethernet Adapter for VMnet1 Network Adapter Realtek RTL8191SE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC Network Adapter VMware Virtual Ethernet Adapter for VMnet8 Kozmetik olarak kusursuz. Kutusu faturası garanti belgesi duruyor.
Piyasadaki birçok oyunu full detay oynatır, Call of Duty MW3,Dirt3, Nfs Hot Pursiut, Mafia2, Crysis2 vs.
Normalde üzerinde 640Gb+750Gb Hdd vardı, Ürüne sonradan 240gb Corsair Forge GT SSD taktım, You Tube'de P500-1h6 diye aratırsanız bilgisayarımın eski videosunu izleyebilirsiniz. 20saniyede windows 7 açılıyor ve herşey kullanıma hazır oluyor. Solidworks, Catia ve NX tarzı tasarım programlarını gayet performanslı bir şekilde kullanabiliyorum.Ekranın büyük olması çok büyük bir artı tasarımlarda
Ayrıca mükemmel bir ses sistemi var bilgisayarın.+Bluray okuyucu
Bilgisayarın sıfır fiyatı 3200TL'dir, daha ucuza gördüğünüz yerlerde ürün stokta değil arkadaşlar...
Dell M6500 workstation almak için satıyorum, onun haricinde takas teklif etmeyin lütfen.
-
Tek kötü yanı ekran kartı oda 3 seri eski ama yeter
işlemci 1.seridir o zaman
Toshiba olması fiyatı fazlalaştırıyor hayırlı satışlar
-
sevgili müridler makina afedersiniz ama hayvan gibi makina eğer tbtden alan olursa sorunsuz kullanır.geçen sene bunu almaya çok uğraşmıştim ama olmadı toshibanin başka bi serisini aldım. ve toshiba bambaşka cihazlar üretiyor birçok laptop kullandım ama en iyisi toshiba oldu gerek sesi olsun gerek sarj ömrü olsun performansı olsun mükemmel cihazlardır özellikle bu cihaz zaten en iyi seri. 18.4luk ekranda neler olur neler tavsiye ederim.
-
cok pahalı
-
Asker bunu yazdı
cok pahalı
sadece üzerindeki SSD 600lira..
Ramler de yeni.. 18,4" sıradan notebook'larla karıştırılmaması gerekir..
-
Güzel makina. Şu M6500 precision hem de turuncu olana aşıktım ben de uzun süre macbookpro alıncaya kadar ^_^ Ben de ilerleyen zamanlarda amerikaya gidersem M6600 ile dönmeyi düşünüyorum ^_^ Bu arada kesinlikle dock filan al o aletin altına şunu gibi:
ya da
SpArK tarafından 10/Şub/13 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
benim geçen yıl 1550 TL ye aldıgım dell laptop um i7 2.2 ghz 4 çekirdek
ordaki 1.7 yi gören ve gözüne batan birtek ben miyim ?
-
PanxeR bunu yazdı
benim geçen yıl 1550 TL ye aldıgım dell laptop um i7 2.2 ghz 4 çekirdek
ordaki 1.7 yi gören ve gözüne batan birtek ben miyim ?
Konu birazdan piç olacak ama yine de yazayım;
istersen deneyelim herhangi bir programda hangi pc daha performanslı çalışıyor?
Herşey işlemcide bitmiyor..
Geçen yıl bu pc 3800TL idi Teknosa'da..
-