folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Ürünler Vol 3, Yeni Ürünler Eklendi

Satılık Ürünler Vol 3, Yeni Ürünler Eklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

📦 Satılık Çeşitli Ürünler — İhtiyaç Fazlası, Uygun Fiyatlar

Selamlar hocalar,
    Yeni birkaç şey alacağım için elimdeki bazı ürünleri satışa çıkarıyorum. Kimi sıfır ayarında, kimi ikinci el, kimi de parça niyetine…
    Hepsi detaylarıyla aşağıda.
    İstersen Trendyol’daki benzer modellere göz atabilir, istersen doğrudan bana yazabilirsin.

📍 İstanbul – Çatalca / Silivri / Büyükçekmece çevresine elden teslim mümkündür.
    📦 Diğer tüm ürünlerde kargo alıcıya aittir.
    📨 İletişim: Telegram — @CuneytKuscu

🔹 Ürün 1: GLANZ NERO Mini CSP LED Xenon (6000K – 12000LM)

💡 Parlak beyaz ışığıyla gece sürüşlerinde maksimum görüş sağlar. Enerji tasarrufludur ve kolay montaj imkânı sunar.

🔹 Ürün 2: Inwells H7 Yeni Nesil Metal Turbo Led Xenon Set (6000K)

💡 Metal gövdesi ve güçlü ışık performansıyla net görüş sağlar. Uzun ömürlüdür.

🔹 Ürün 3: UGEE M708 10x6” Dijital Grafik Tablet

🎨 Geniş çalışma alanı ve hassas kalemiyle çizim, tasarım ve dijital not alma için profesyonel bir tablet.

🔹 Ürün 4: Monster Abra A7-12 Laptop (Parça) SATILDI

• Durum: Şimdi test ettiğimde ekranına elektrik gelmediğini gördüm, daha öncesinde minecraft sunucusu olarak kullanıyordum ekranı vs vardı ama şuanda ekrana görüntü gelmiyor.

• Fiyat: 300 TL

• Donanım:

• Batarya: Yok

• RAM: 8 GB mevcut

• Harddisk: Yok

• CD Sürücü: Var

• Şarj Aleti: Yok

• Kutu: Yok

• Kargo: Alıcıya ait

• Fotoğraflar : https://drive.google.com/drive/folders/1taQ0Ucf29SHqqLVgmJhko8iKUUskD_RV?usp=sharing 

💻 Yedek parça veya düşük bütçeli sistem toplamak isteyenler için uygundur.

🔹 Ürün 5: AeroCool P7-C1 Pro RGB Mid Tower Kasa

🖥️ Temiz kullanılmış, RGB fanlı, şık ve kaliteli bir kasa. İçinden ne çıktıysa eksiksiz teslim.

🔹 Ürün 6: Reebok Speed Rope Atlama İpi

🏋️ Kaliteli, hafif ve dayanıklı bir ip — spor amaçlı tertemiz durumda.

GodKlaus tarafından 14/Kas/25 09:25 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Ürün 4 için fiyat hatalı olabilir mi?  300 TL ise alırım hacı :)

can498 tarafından 13/Kas/25 13:27 tarihinde düzenlenmiştir

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı

Ürün 4 için fiyat hatalı olabilir mi?  300 TL ise alırım hacı :)

yok hatalı değil, bir mürid yazdı, ondan haber bekliyorum. 300 (üçyüz) türk lirası.

Biraz daha bekleyeyim, eğer yazmazsa sana  mesaj atarım.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slayshot
    slayshot's avatar
    Erkek

ürün 4 sekerse talibim. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Monster Abra a7 laptop için yazıyorum, içerisinde bataryası yok, yanında adaptörü çantası yok, içerisinde HDD/SSD yok.

İşlemcisi, GPU'su, ekranı klavyesi sağlam. Adaptör takıp arkasından çalıştırıp kullanabilirsiniz. Bende çöp yerine duruyordu, yedek parça olur diye satıyorum.

Belirteyim tekrardan, sonrasında "sen bizi mi düdüklüyorsun" olmasın hocalar (:

Düzenleme : Şuanda deniyorum çalıştırmayı, fanı vs çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, herhangi bir "beep" sesi de yok ekrana elektrik gelmiyor gibi görünüyor.

GodKlaus tarafından 13/Kas/25 14:33 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Monster Abra a7 laptop için yazıyorum, içerisinde bataryası yok, yanında adaptörü çantası yok, içerisinde HDD/SSD yok.

İşlemcisi, GPU'su, ekranı klavyesi sağlam. Adaptör takıp arkasından çalıştırıp kullanabilirsiniz. Bende çöp yerine duruyordu, yedek parça olur diye satıyorum.

Model : Abra A7 V6.2 ; Adaptör, Batarya, HDD takınca, eksikliklerini tamamlayınca çalışır diyorsan;  ben Okeyim...

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı

Model : Abra A7 V6.2 ; Adaptör, Batarya, HDD takınca, eksikliklerini tamamlayınca çalışır diyorsan;  ben Okeyim...

evet evet, zaten öncesinde çalıştırıp videosunu atarım, sonrasında gönderirim ürünü. sıfır sıkıntı olsun, kafamız rahat olsun

Buraya da ekleyeyim : Şuanda çalıştırmayı deniyorum ama ekrana görüntü gelmiyor.

GodKlaus tarafından 13/Kas/25 14:34 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Monster laptop için sıraya geçeyim. Ben onu toplar Android TV'ye çeviririm.

https://www.tahribat.com/forum/eskimis-ekrani-kirik-laptoplari-android-tvye-donu-256568

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

laptopa bende sıraya giriyim counter 1.6 oynarım. 

Ç.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

monster için alan olmazsa bana yaz hocam monitör dış çerçevesi lazım bana yedek parça olarak menteşe kırıldı benim laptobun yedek servis 1500 küsür fiyat çekiyor.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

mübarek gün cuma UP'ı olsun (: