folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder SATILIK Uygun Fiyata Restaurant Ve İşyerleri İçin Temiz(Kios) POSBANK+ 4 YAZICI

SATILIK Uygun Fiyata Restaurant Ve İşyerleri İçin Temiz(Kios) POSBANK+ 4 YAZICI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek

arkadaşlar kuzenimgil iş yerini kapadı ordaki eşyaları satıyorlar. bana da rica etti satabilirsen diye. Genelde restaurantlar kullanır posbank cihazını ama bazı işyerleri de kullanabiliyor. 4 adet te yazıcısı var. resimdekinin siyahı bizdeki temiz kullanılmış ve bir arızası yoktur. Normalde piyasa fiyatları 3000-4000 arası değişiyor. Yazıcılarının  ise 400-750 arası. Lütfen fiyat araştırması yapsın almak isteyen önce. Posbank artı 4 yazıcı için istediğim fiyat 3000 tl. Adana içi elden teslim olur, gelirsiniz incelersiniz kafanıza yatmayan bir şey olursa almazsınız. Diğer şehirlere kargo ücreti alıcıya aittir. İlan a koyduğum fiyat daha farklı tahribat.com için bu fiyat ı yazdım, maksat ihtiyacı olan birine gitsin temiz ürün. İlk kez burada ilan açıyorum güvende problem felan yaşayan olursa bir şekilde çözeriz ödemeyi.

Posbank Any Shop

Marka: Posbank
    Model: Posbank Any Shop

Posbank Anyshop
    İşletim sistemi WEPOS / POS Ready / Windows XP / Windows XP embedded / Windows 7, Linux
    İşlemci Intel atom 1.6 GHz, Intel Core2 Duo
    Bellek 2 GB standart, 2 GB kadar destekler
    Çözünürlük 1024 X 768
    Ekran 15 inch TFT LCD

Kart okuyucu Opsiyoneldir
    Opsiyonel dış arabirimler Manyetik kart okuyucu, akıllı kart okuyucu,2X20 satır VFD veya LCD müşteri ekranı, 12 inch 2.ekran

konuyu yanlış yere açtıysam affola.

Come On Cj
Toplam Hit: 1129 Toplam Mesaj: 1
yazıcı posbank anyshop kios restaurant.