folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Xbox 360 Jasper + RGH + Kol + Usb HDD + Usb Bellek

Satılık Xbox 360 Jasper + RGH + Kol + Usb HDD + Usb Bellek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Çok hevesle xbox 360 almıştım FW li. Daha sonra baktım ki traktör gibi DVD sürücüsü sesini çekemeyeceğim gittim en iyisinden RGH yaptırdım.  (Termal macununu değiştirttim ve içinide temizlettim)

Normalde RGH(HDD'den USB'den oyun oynatma, CUSTOM FW çalıştırma [freedashboard]) işinde çip çok önemli. Bazen 40-50 sn alet açılmayabiliyor kötü çip konulursa. Şuan donanimhaberdeki özel mesajlarımı inceliyorum ne kadara ne çipi taktırtmışım diye bi sn.................. 120 TL ye yaptırmışım ankarada. SE_GURU diye bir eleman. Cidden işin ehli birisi. Alet açılır açılmaz görüntüyü veriyor. 3 sn den geç açıldığını hatırlamıyorum aletin. Sıkıntısız çalışıyor. Kullanılan çip: xecuter coolrunner cr3 lite

512MB dahili hafızası var. Sanırım 100 GB lıkharici (Bir kaç BAD SECTOR var) hdd var. Dahili HDD takmadım bilerek elimde HDD vardı üstüne oyun atmak için USB den bilgisayara bağlamak mantıklı geldi. Harici daha işlevsel oldu oyun atmak için. Bilgisayara takıp .god dosyalarını atıp xbox'a takıp oyunumu oynuyordum.

Jasper 2009 Ağustos ayı üretimi. Kırmızı ışık sorunu bunlarda yok. Bundan önceki serilerde bu sıkıntı vardı. Alırken çok araştırmıştım.

Bunları satmak istiyorum;

1 Adet Sorunsuz Orjinal XBOX 360 KOLU(pilli) + JASPER BOARD XBOX 360 512 MB + FW 2.0 DVD + RGH xecuter coolrunner cr3 lite çipi ile yapılmış RGH (bu harici bir bileşen değildir xbox'a yapılmış işlemin açıklamasıdır) + 100GB USB 2.0 Harici HDD (HDD'den oyun oynamak için [isteyene oyunda atarım]) + 1 GB USB BELLEK (2GB de olabilir tam hatırlamıyorum)

Sahibinden veya donanimhaber ya da gittigidiyor ya da sanalpazarda ilan açmadım şimdilik. Bakalım buradan birine giderse iyi olur. Sorunsuz alet.

Niye Satıyorum? Orjinal Retail windows lisansı satın alacağım. Ayrıca aleti ne kadar hevesli alsamda aldığımdan beri 4-5 oyun bitirdim ve hevesim kaçtı artık. Oyun bağımlılığını azaltmak istiyorum ve korsan kullanmak istemiyorum artık. Birde ISOTOGOD la uğraşıp oyunu atmak 2 DVD li oyun nasıl oynanılır araştırmak derken sonra unutunca sinir oluyorum. Alet bir işe yarasın oynayacak adam oynasın diyorum. Benim vaktimi çalmasın. Yarın birgün açıp GTA 5 başlarım felan siksek kalkmayın makinenin başından .

Kargo alıcıdan olmak üzere 420 TL diyorum. Yeterince uygun söyledim diye düşünüyorum.(Bu fiyata RGH lı göremedim pek çoğu FW li)

Artı olarak fazladan 1 adet kol daha var aslında. Ama biraz hırpalanmış olduğu için onu kendime saklıyorum belki bilgisayarda kullanırım diye(ikinci el almıştım). Aslında bir temassızlık ya da çalışmayan aksamı yok ama anologda çok az bir boşluk var o yüzden kimseyi kazıklamak istemem. Onuda isterseniz + 40 TL daha ekleyin.

Alet satılmadan Ekstra kolu satmayı düşünmüyorum.

Antalya'da elden teslim edebilirim. Ürünü görmek isteyenler Döşemealtı'na gelebilir.

Fotoğraf çekmedim. 96KBPS internetim var zor oluyor. Ciddi alıcıya çeker gönderirim.

Alıcı kişi HDD yollarsa 300-400GB lik Xbox oyun iso dosyalarınıda doldurup yollayabilirim.

Önce PARA sonra KARGO şeklinde alışveriş yapabilirim il dışındakilere. Donanimhaber'den referanslı üyeliğimi gösterebilirim. TBT'den çok alışveriş yaptım ama hep alıcı bendim. Ve çok eski üyeyim yamuk yapacak birisi değilim. Güvenmeyen adam fazla yormasın kendini satın almasına gerek yok illa benden.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hocam hdd'den de oynatsan dvd sürücüsü ses yapıyor mu?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

hocam hdd'den de oynatsan dvd sürücüsü ses yapıyor mu?

Yok hocam. RGH da tamamiyle hdd den oynatıyor DVD ile ilgilenmiyorsun. Korsan oynayabilmekten çok sır DVD sesi yüzünden RGH taktırdım desem yeridir. Birde bu aletlerin DVD romları çok hassas küçük bir çizik oluyor DVD de okumayabiliyor.

Birde FW olayı var ki tam bir saçmalık. FW 2.0 nin oyunları ayrı FW 3.0 oyunları ayrı. DVD nin tanesi bilmem kaç lira. Bu alette DVD ile korsan oyun oynamak ayrı bir bela. FW nin sürümlerine göre açabildiği oyunlar var açamadığı oyunlar var felan. En temizi RGH . torrentten oyunun isosunu indir. ISOtoGOD programı ile god dosyasına çevir. HDD'e at. Sonra oyna. DVD yanmış, FW ye uyumlu değilmiş, patchmiş felanmış uğraşmıyorsun.

DrKill tarafından 22/Ağu/14 04:56 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 601 Toplam Mesaj: 3