Satılık Yada İphone 4 İle Takaslık Blackberry Playbook
-
Müritler bestbuy sitesinden alınma blackberry playbook var elimde
Ürün 2 gün önce amerikadan geldi.
Full aksesuarlı Kutulu Jelatini dahi üzerindedir. Sadece kontrol amaçlı açılmıştır.
İphone 4 ile takas düşünebilirim. Olmazsa nakit olarak 650 düşünüyorum..
Tabletin özelliklerini google amcadan öğrenebilirsiniz bilmeyenler için.
16 gb modelidir.
Edit: Henüz sıfır olduğundan resimlerini koymaya gerek görmedim. ihtiyaç hasıl olduğunda da koymaktan geri çekilmeyiz :)
-
Bestbuy mı yolladi?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Bestbuy mı yolladi?
-----------------------------
Hyr hocam arkadasım yanında getirdi. -
adamlar tüm dünyada büyürken türkiye de kepenk indirdiler.
İyi satışlar hocam , şahsen takas olacagını düşünmüyorum sana sanalpazar yolu görünür.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------adamlar tüm dünyada büyürken türkiye de kepenk indirdiler.
İyi satışlar hocam , şahsen takas olacagını düşünmüyorum sana sanalpazar yolu görünür.
-----------------------------Eyw. hocam.. Alan olmazsa biz kullanıcaz artık.
-
takas olcanı pek zannetmiyorum hocam sanapazar vs üzerinden satmayi dene hayırlı satışlar.
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------takas olcanı pek zannetmiyorum hocam sanapazar vs üzerinden satmayi dene hayırlı satışlar.
-----------------------------Artık Hayırlısı hocam. Ama fiyat makul.. Hepsiburadada 32 gb lık modeline 1300 fiyat çekmişler..
İnternette İpad ile karşılaştırmaları var. İpad den iyi diyemem kesinlikle ama fazla aşağı kalır bir yanıda olmadığı kanaatindeyim..
-
Gncll.
-
Beyler fiyat 600 e düşmüştür. Sanalpazar da 650 satış devam etmektedir. tahribata özel 600 :)
-
Müridler iphone 4s aldımdan ve acil paraya ihtiyacım hasıl olduğundan fiyatı 500 e çekmiş bulunmaktayım..
Cihaz geldinden beri ya 3 yada 4 kez tam şarj ettim fazla bir kullanım söz konusu değildir.
Jelatini dahi hala üzerindedir.
Ankaradaki müridlere elden teslim yapılır.
Başkaca bir pazarlık söz konusu değildir.
Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olması temennisiyle..