Satılık Yatırımlık İlçe Domaini
-
Melikgazi.org
Ücreti: 99TL
Melikgazi Kayseri ilinin 5 metropol ilçesinden biri. Teklif usulü satılıktır. Konuya yazmayanların teklifi sayılmayacaktır. Bütün teklifler kabul edilir. Her türlü takas da. En iyi ücreti verene verilecektir.
600.000 nüfusu ile Kayseri'nin en büyük ilçelerinden biridir. Kayserinin önemli kültür, sanayi ve ticaret merkezlerinin bulunduğu ilçesidir. Modern binaların bulunduğu Erciyes yamaçlarına kadar olan bölümü kapsar.
melikgazi.com için satışa çıkaran sahibi $4,542 talep ediyor.
whoobay tarafından 01/Mar/16 20:19 tarihinde düzenlenmiştirMelikgazi — İlçe — Türkiye'de yeri Kayseri İdari Bölümler Haritası Koordinatlar:
38°43′K 35°31′DÜlke Türkiye İl Kayseri Coğrafî bölge İç Anadolu Yönetim - Kaymakam Erkaya Yırık [1] - Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç (AK Parti) Yüzölçümü [2] - Toplam 163 km2 (62,9 mi2) Rakım 1.330 m (4.364 ft) Nüfus (2014)[3] - Toplam 537,035 - Kır - - Şehir 537,035 Zaman dilimi DAZD (+2) - Yaz (YSU) DAYZD (+3) -
"
Melikgazi Kayseri ilinin 5 metropol ilçesinden biri. Teklif usulü satılıktır. Konuya yazmayanların teklifi sayılmayacaktır. Bütün teklifler kabul edilir. " Melikgazi ilçesini satıyor sandım bi an :/
-
konuya girerken kesin kayseriyle ilgili bi domain dedim çıktıya la :/
bu aralar tahmin yönüm çok kuvvetli anlam veremiyorum
-
kayseri usulü ticaret buna denir işte.
-
vanhelsink bunu yazdı
bi iddaa kuponu yap c.tesi pazarlık sonra burda paylaş :D bizde nasiplenelim
-
Melikgazi komple o kadar ediyomuymus?
-
samaccc bunu yazdıvanhelsink bunu yazdı
bi iddaa kuponu yap c.tesi pazarlık sonra burda paylaş :D bizde nasiplenelim
hocam iddaya oturup yarım saat çalışayım tutturuyorum ama sonra heyecanlanıp hepsini gene kaybediyorum :D ama bi kupon yapayım az basın sonra benden bilmeyin :D
-
Ücreti: 99TL
Özellikle Kayserililer için altın değerinde.
İlk gelen alır. Kaçırmayın!