Satılk Ps 2 <<41 Oyun>>
-
ince kasa 41 oyun tek kol memory card göz sıfırlandı . canavar gibi 250 ytl........
-
-
murat131 pardon ibo123, 2 sene evvel ben sattim 250ytlye incebelli, yil olacak 2008 yapma boyle gozun sevem
-
cipli ise 150ytl verem oyunları vermesende olur burakborasanli@hotmail.com'' ilgilenirsen ekle
hadi bakalım selametle...
-
oyunlar cok canavar zaten cipli orji degil 200 olur baba en son deyim...a.g
-
oyun listeni ver bakalim,
secilecek 10 adet oyun + ps2 .. 150ye biter bu is, hadi hayirli olsun.
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------oyun listeni ver bakalim,
secilecek 10 adet oyun + ps2 .. 150ye biter bu is, hadi hayirli olsun.
-----------------------------
yess tüccar :D :D -
i...........b................r...........a.............h...........i................m....................:
slm
karabiber duası:
merhba hocam
i...........b................r...........a.............h...........i................m....................:
bn o plstatıonu satan
karabiber duası:
tmm tanıdım
ok
karabiber duası:
ne düşünüyon
karabiber duası:
?
oyunlarla beraber 200 e veririz
karabiber duası:
ciplimi
karabiber duası:
?
eet
karabiber duası:
hojam piyasası 150 bu meretin
karabiber duası:
oyunlarıda istemiyom
siktirgi ordsn sl
karabiber duası:
eger uygunsa sana
karabiber duası:
ne bu şiddet hoja düzgün konuş
150li duyunca damarina basilmis gibi olmus msne kadar alici dusuyor adam kufur edip kaciriyor.. mal iste malini pazarlamayi bilmiyor.
-