folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Satın Almak İçin 2 Notebook Buldum Sizin Tavsiyelerinize Açığım

Satın Almak İçin 2 Notebook Buldum Sizin Tavsiyelerinize Açığım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim için önemli olan hdmi çıkışı olsun, full hd filmleri sorunsuzca tv ye bağladığımda oynatsın yeterli üstü bir sisteme gerek yok. Bu neticede iki tane notebook buldum fiyatları uygun geldi, sizin tavsiyeniz nedir bunların haricinde ne tavsiye edersiniz. Ayrıca bu fiyatların üstüne çıkma ya da gerek yok, 

http://p1308.hizliresim.com/1d/d/rcypj.jpg

http://r1308.hizliresim.com/1d/d/rcys6.jpg

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

abi genelde hplerde ısınma problemi oluyor. +full hd film oynatmaya çalışınca makina çıldıracaktır eminim.
    birde fiyat aralığını biraz daha yükseltip daha gelişmiş bir makinaya bak istersen. bir süre sonra full hd tatmin etmeyip blueray izlemeye başlarsın çünkü :F

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Burdakilerin çok daha düşük özelliklerini kullanıyordum üstat ürün bu idi, 96684,

http://www.anatech.com.tr/destek.asp?ktid=4

Ekran kartı yanınca tamiri filan uğraşmım dedim, ısınma sorunu oluyor evet ısınınca canı çıkıyor bilgisayarın bende onun için, 

http://www.comfydesk.com.tr/comfydesknedir

ürününü kullanıyorum hiç bir sorun çıkmıyor o zaman,

Robinson_Crusoe tarafından 12/Ağu/13 18:02 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Zengin adamsın al ikisinide birini fakir fukaraya hediye et.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam microatx kasa i7 aldım o iş için salonda sabit duruyor.

İşemcidede bu soğutucu var çıt ses çıkarmıyor alet

HolyOne tarafından 12/Ağu/13 18:26 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam microatx kasa i7 aldım o iş için salonda sabit duruyor.

İşemcidede bu soğutucu var çıt ses çıkarmıyor alet

bu adam işi biliyor =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Alette fan  yok, işlemci 37 derecede çalışıyor. (power'ı energy savinge aldım) 

HD film falan çatır çatır oynatıyor. hepsi oynatır fakat hızlı açsın ve hızlı geçiş yapsın diye biraz performanslı alet aldım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

full hd filmleri netbooklar bile oynatiyor hocam.illa bu ikisinden birinimi alicaksin ?

bu ikisi arasinda karar vericeksen samsung olani almani oneririm. ekran karti konusunda ustunlugu var. ayrica film icin alicaksan usb 3 yada express card girisi olsun aletlerde yarin birgun harici hdd falan baglarsin

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

HolyOne

Ne kadara aldın o kasayı, ben onu oturma odasına koyamam evde iki tane küçük canavar var, ayrıca böyle bir sistem pahalı ise almaya değmez çünkü 3d tv ler hem 3d filmleri oynatıyor hemde full hd filmleri tv ye usb ya da hdd takıncı sorunsuzca çalışıyor arkadaşımda gördüm hoşuma gitmişti,

ipTelefon

Benim bulduklarım o ikisi senin yönlendireceğin varsa onların da linklini bilgileri at üstat,

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam benim TV de oynatıyor. Fakat ihtiyaçlarım şunlar.

• Network shareleri görsün (çünkü evdeki başka pcde diskler) Bu şekilde her film indirdiğimde USB yi pcye takıp tvye taşımıyorum. içerdeki odada PC de duruyor
    • Kolay kullanılsın. TV kumandasından izleyeceğin filmleri kontrol etmek ölüm. Windows 7 de klavye ve mouse ile seçmek son derece kolay
    • Bekletmesin böyle basarken, klasör geçişlerindeki 1 2 sn lik beklemelere uyuz oluyorm
    • TVler özellikle ses codeclerinde sorun çıkarıyor. her codeci desteklemiyor. mesela benim tv bazı mkvleri açmıyor.
    • TVlerde youtube ve internet tarayıcı özelliği teoride var ama pratikte yok. youtube a login olmak bile 2 dakka sürüyor TV kumandası ile
    • TVlerde subtitle ayarlamak da zor. menuden seçmek de uzun sürüyor. Ben media player classicde D tuşuna basıyorum internetten çekior subtitle'ı

Toplam Hit: 1316 Toplam Mesaj: 10