Satın Almak İçin Ucuz, Sağlam, Klavyeli Telefon Arıyorum
-
merhabalar
başlıkta belirttiğim gibi, 50-100 lira anca verebilirim, eski blackberry ler olabilir, ama sağlam olmalı, bana sorun çıkarmamalı
bunun yanında elinde blackberry 8707g olan varsa yada nerden bulabileceğimi bilen varsa müteşekkir kalırım
-
sana tavsiye 150 liraya düzgün Nokia E71 almandir epostalarin ekrana otomatik geliyor hemde kac eposta hesabin var ofis programlari var opera mobile ile de tüm interneti cok güzel birşekilde kullanabilirsin. onun haricinde wifisi cok güçlü sarj 2 gün garanti gidiyor ne yaparsan yap
-
scarletbeard bunu yazdı
sana tavsiye 150 liraya düzgün Nokia E71 almandir epostalarin ekrana otomatik geliyor hemde kac eposta hesabin var ofis programlari var opera mobile ile de tüm interneti cok güzel birşekilde kullanabilirsin. onun haricinde wifisi cok güçlü sarj 2 gün garanti gidiyor ne yaparsan yap
bakıyorum hocam, limitimide 275 tl ye çıkardım
-
bb curve 9300 al lan 3g si bilem var ;)
-
scarletbeard bunu yazdı
şu an E71 kullanıyorum, 3 yıldır telefon düşe düşe salak oldu, ben çok kötü kullanırım telefonu,
ya böyle bir hor kullanma yok arkadaş, çelik kasası yamuk yumuk oldu, plastikleri kırıldı, halen çalışıyor..
Maalesef açma/kapama tuşunun orası çok kötü çarptı yere, board zarar gördü, arada bir kapanıp açılıyor ordan dolayı, elim sağlama geçsin,
tekrar E71 alacam.. Ayrıca wifi'si çok iyidir,pc'yi ondan bağlıyorum, online cs sorunsuz oynuyorum
-
Dostum sana Samsung S3353 Trevi modelini öneririm gercekten iyi telefon bende bunlardan almayı düşünüyorum
e71 almayı düşünüyorsan bunu tavsiye ederim wifi falanda war hem daha kaliteli hem daha ucuz. -
e75 veya e51 satan varsa alabilirim
-
kaanstain bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
şu an E71 kullanıyorum, 3 yıldır telefon düşe düşe salak oldu, ben çok kötü kullanırım telefonu,
ya böyle bir hor kullanma yok arkadaş, çelik kasası yamuk yumuk oldu, plastikleri kırıldı, halen çalışıyor..
Maalesef açma/kapama tuşunun orası çok kötü çarptı yere, board zarar gördü, arada bir kapanıp açılıyor ordan dolayı, elim sağlama geçsin,
tekrar E71 alacam.. Ayrıca wifi'si çok iyidir,pc'yi ondan bağlıyorum, online cs sorunsuz oynuyorum
kardeş pardon yahu bu pc de telefonun wifi kullanma nasıl oluyor telefonu modem olarak mı tanıtıyorsun ?
-
samsung omnia pro ya bak
100 liraya da bulursun