folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Satın Almak İçin Ucuz, Sağlam, Klavyeli Telefon Arıyorum

Satın Almak İçin Ucuz, Sağlam, Klavyeli Telefon Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar

başlıkta belirttiğim gibi, 50-100 lira anca verebilirim, eski blackberry ler olabilir, ama sağlam olmalı, bana sorun çıkarmamalı

bunun yanında elinde blackberry 8707g olan varsa yada nerden bulabileceğimi bilen varsa müteşekkir kalırım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sana tavsiye 150 liraya düzgün Nokia E71 almandir epostalarin ekrana otomatik geliyor hemde kac eposta hesabin var ofis programlari var opera mobile ile de tüm interneti cok güzel birşekilde kullanabilirsin. onun haricinde wifisi cok güçlü sarj 2 gün garanti gidiyor ne yaparsan yap 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

sana tavsiye 150 liraya düzgün Nokia E71 almandir epostalarin ekrana otomatik geliyor hemde kac eposta hesabin var ofis programlari var opera mobile ile de tüm interneti cok güzel birşekilde kullanabilirsin. onun haricinde wifisi cok güçlü sarj 2 gün garanti gidiyor ne yaparsan yap 

bakıyorum hocam, limitimide 275 tl ye çıkardım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

bb curve 9300 al lan 3g si bilem var ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

şu an E71 kullanıyorum, 3 yıldır telefon düşe düşe salak oldu, ben çok kötü kullanırım telefonu,

ya böyle bir hor kullanma yok arkadaş, çelik kasası yamuk yumuk oldu, plastikleri kırıldı, halen çalışıyor..

Maalesef açma/kapama tuşunun orası çok kötü çarptı yere, board zarar gördü, arada bir kapanıp açılıyor ordan dolayı, elim sağlama geçsin,

tekrar E71 alacam.. Ayrıca wifi'si çok iyidir,pc'yi ondan bağlıyorum, online cs sorunsuz oynuyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Dostum sana Samsung S3353 Trevi modelini öneririm gercekten iyi telefon bende bunlardan almayı düşünüyorum

e71 almayı düşünüyorsan bunu tavsiye ederim wifi falanda war hem daha kaliteli hem daha ucuz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

e75 veya e51 satan varsa alabilirim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

şu an E71 kullanıyorum, 3 yıldır telefon düşe düşe salak oldu, ben çok kötü kullanırım telefonu,

ya böyle bir hor kullanma yok arkadaş, çelik kasası yamuk yumuk oldu, plastikleri kırıldı, halen çalışıyor..

Maalesef açma/kapama tuşunun orası çok kötü çarptı yere, board zarar gördü, arada bir kapanıp açılıyor ordan dolayı, elim sağlama geçsin,

tekrar E71 alacam.. Ayrıca wifi'si çok iyidir,pc'yi ondan bağlıyorum, online cs sorunsuz oynuyorum

kardeş pardon yahu bu pc de telefonun wifi kullanma nasıl oluyor telefonu modem olarak mı tanıtıyorsun ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

samsung omnia pro ya bak

100 liraya da bulursun

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 1202 Toplam Mesaj: 9