Satır Uzuyunca Tablolarda Uzuyor :(
-
slm
Benim sitemde, yazı yazılınca uzun satırlarda tabloda uzuyo . ben satır tablonun sonuna gelince alt satıra geçsin istiyorum nasıl yapabilirim ?
-
<p></p> arasına koyunca düzelmesi lazım ? yada denemek lazım
-
'// Yeni Satıra Geçme Fonksiyonu
Function Satir(byVal strVeri)If strVeri = "" Then Exit Function
strVeri = Replace(strVeri, vbCrLf, "<br/>", 1, -1, 1)
strVeri = Replace(strVeri, Chr(13), "<br/>", 1, -1, 1)Satir = strVeri
End Function
kullanım örneği
mesaj = Satir(rs("mesaj"))
response.write mesaj
Bunu bir dene istersen
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------'// Yeni Satıra Geçme Fonksiyonu
Function Satir(byVal strVeri)If strVeri = "" Then Exit Function
strVeri = Replace(strVeri, vbCrLf, "
", 1, -1, 1)
strVeri = Replace(strVeri, Chr(13), "
", 1, -1, 1)Satir = strVeri
End Function
kullanım örneği
mesaj = Satir(rs("mesaj"))
response.write mesaj
Bunu bir dene istersen
---------------------------
hacı bu kodda eğer veritabanından yazıyı direk düz olarak çekiyorsa etkisiz kalıyor <pre> etiketi falan kullandınmı sen tablo içerisinde ? bir yerlere upload et bi bakalım
-
tabloya width belirle ya da style ="position:absolute" yap
-
bkz :http://liveturk.org/konuoku.asp?soru_id=451&kid=27
-
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47159
bkz burada aynı sorun var tablo büyüyo satırla birlikte :|
-
hoca table kodunu ac oralarda bi yerlerde nowrap vardır onu iptal et..
<td nowrap> yazıyordur.. eğer böle değilse <td width=100%> yaz sorun çözülür alt satıra geçememsi lazım eğer tablonun içine 2. bi şey koymadıysan...
Tahribattaki büyümenin sebebi içinde div var onun kullanıcılardan birisi büyük ihtimal yazıyı kopyalamıştır o arada o sorun olmuştur...
Dediğim gibi gereksiz kod yoksa nowrap vardır html kodunun içinde...
-
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
bunun gibi mi?
bunu daha öncede dimiştim lütfen düzeltin bunu adminler altta kaydırma çubuğu çıksın çook uzun yazınca