Satış Sitesi
-
arkadaşlar kendime ait küçük bi programın var neobuxalarm diye önceden sitesini açmıştım fakat hosting sağolsun sitem uçtu şimdi yeniden bi site açmak istiyorum ama eski sitem gibi html olmasını istemiyorum acaba nasıl bişi kurayım istediğim şeyler bi ana sayfa olacak programın özelliklerini yazacağım bir tane haberler sayfası olacak oraya her versionda yaptığım değişiklikleri falan yzacağım bir tane download sayfası olaak programın ayrıntılı özellikleri fiyatı falan yazacak bide iletişim sayfası olacak . aslında şimdi bunları tek tek yazında wp kurup üstüne düzgün bi tema ile bunları yapmak geldi ama yinede sizin fikrinizi alayım
-
wp ile hepsinden daha fazlasını bile yapabilirsin. Host ihtiyacın olursa sponsorluk yapabilirim. Program legal bir hizmet veriyorsa.
-
Eğer html bir teman varsa asp olarak bende kodlayabilirim. Haftaya kadar
-
hosting sorunlu arada uçuyor ama şuan mecburum kullanmaya :S html ve php biliyorum aslında kendimde yazarım bu dediğim kolay sistemi ama şuan programın buglarını ve sistemini değiştirmekle uraşmak istiyorum o yüzden hazır hemen yapabileceğim bişi lazım :D
-
wp kur bence.
yada joomla
konudışı: bu konu niye bu kadar çok hit aldı
-
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------wp kur bence.
yada joomla
konudışı: bu konu niye bu kadar çok hit aldı
-----------------------------öyle yaparım artık. peki wp ve joomla için önereceğiniz tema varmı.
bende bilmiyorum hocam bug oldu heralde