Satlık Masa Üstü Pc Var
-
arkadaşlar macbook alacağımdan dolayı elimdeki pc boşa çıktı.
Güncel fiyatlardan hiç haberim yok. zamanına göre iyi bir pc ydi şu an toplu olarak kasa ve monütörü kaçtan ilana çıkabilirim fiyat almak isterim .
Tbt den düşünen olur mu sorayım istedim.
Pc yi zaanında yine buradan yardımla doplamııştım. Sadece harddisk ve ssd yi vermem onlar içinde verilerim var onları düştükmü kaça verebilirim. pc de herhangi bir sıkıntı yok .
Nihayet Bilgisayarı Toparladım.
Konu burada
patates tarafından 22/Oca/26 10:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam parcalari yazin bakalim.
-
ReyiZ bunu yazdı
Konuyu yapıştırmayı unutmuşum . Konu içerisinde parçalar işte olduğum için bu şekilde açtım kusura bakmayın
-
patates bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
Konuyu yapıştırmayı unutmuşum . Konu içerisinde parçalar işte olduğum için bu şekilde açtım kusura bakmayın
Estagfrullah hocam.
-
Parça olarak vermeyi düşünürsen
Anakart, işlemci, ram veya anakart / işlemci set halinde alabilirim. -
efsane_212 bunu yazdı
Anakart, işlemci, ram veya anakart / işlemci set halinde alabilirim.selamlar . Maalesef tek olarak verip tek seferde halletmek istiyorum işi.
-
patates bunu yazdıefsane_212 bunu yazdı
Anakart, işlemci, ram veya anakart / işlemci set halinde alabilirim.selamlar . Maalesef tek olarak verip tek seferde halletmek istiyorum işi.
abü kafandaki fiyat nedir ?
alıp memleketteki çocuklara göndermeyi düşünüyorum. dandik tabletle ders yapmaya çalışıyorlar.
monitörlü veya monitörsiz fiyat verebilirsen bütçeme bakıp direkt oraya kargolatayım. -
baristbt bunu yazdıpatates bunu yazdıefsane_212 bunu yazdı
alıp memleketteki çocuklara göndermeyi düşünüyorum. dandik tabletle ders yapmaya çalışıyorlar.
monitörlü veya monitörsiz fiyat verebilirsen bütçeme bakıp direkt oraya kargolatayım.şimdi chat gpt ye sordum 24-28 arası dedi . dediğim gibi fiyatlar hakkında bilgim yok. listede görünen işlemciden emin değilim sanki bir tık daha üstünü almıştım. eve gidince belli olur . 24-28 arası ben sarı sitede ilan veriririm.
Tbt den biri alacak olursa 22 bin e hallederim. listede olmayan kablosuz klavye ve mouse var onları ve bir hd kameram var yine onu da ücretsiz yanında gönderirim
-
patates bunu yazdıbaristbt bunu yazdıpatates bunu yazdıefsane_212 bunu yazdı
monitörlü veya monitörsiz fiyat verebilirsen bütçeme bakıp direkt oraya kargolatayım.şimdi chat gpt ye sordum 24-28 arası dedi . dediğim gibi fiyatlar hakkında bilgim yok. listede görünen işlemciden emin değilim sanki bir tık daha üstünü almıştım. eve gidince belli olur . 24-28 arası ben sarı sitede ilan veriririm.
Tbt den biri alacak olursa 22 bin e hallederim. listede olmayan kablosuz klavye ve mouse var onları ve bir hd kameram var yine onu da ücretsiz yanında gönderirim
Hocam m1 macbook air ile takas düşünürsen özelden mesaj atar mısın?
-
Bana ucuz yollu bir tablet lazım cocuk tableti kırmış :)