Savaşım.Com Bugları
-
ewt beyler size bugları veriyorum(kesinlikle ben buldum hiç bir forudma bulamzsınız)
1)sürekli kendinize destek verin=mesela kayıtlara girdiniz girdiğniz satır boşluğu warya oranın en sonunda şöle bir sayı olur =20
sürekli vermek için bu sayıyı =17 olarak değiştiriyorzu diğer buglarıda böle yapçaz şimdi sadeçe sayıları veriçem
sayıları siz artık arıçaksınız sallayın =39 =38 tamamiyle değişik şeyler çıkıyor.
not=ço ksakat işler olabiliyor ben dah demin tüm orduyu satıım ehehehehe
-
kafası güzel insan o dediğin yerde sadece senin önceki kayıtların war o dediğin şeyle bi bok olmaz :) para kazandıracak bişey bulursan yanıma gel :)
-
Hoha şu =17 meselesi çalışıyorda diğerlerini bilmem :)))
birde işin güsel yanı 400 tane hakkın doluya o zaman bile işlem yapabiliyon tek gereken sayfa nosu ;)
-
olum bak denedim diyorum ztn kayıtlar kısmına girince uzantının sonu =20 veya =17 tarzı bişey deil a.q. sen kör müsün :) =........ nokta olan yerde uzunca sayı war açık buldum diye sewinme boşuna sen hayal görüyosun :)adamlar premium üyelik sistemiyle çalışırken böyle saçma açıklar vermezler :) hea çokta inanmazsan sonunda ss çekerim bak burda yalan söylemiyoz heralde a.q burda tecrübe konuşuyo :))
-
hyr zaten =20 sayısı sallama bak sen 400 hakkını bitir bitinçe en sonra =55 çıkıyo o savaşın kodunu bulursan yine oynamaya devam edersin
burda da teçrübe war:)))
-
:D allam ya
-
kodunu bulursan diyo yaaa :) olum o oyunda açık yok diyorum sen niye anlamak istemiyosun beni :) çok açık biliyosan birinci sıraya tırmansana para falan basıp :) ikinci bi örnek musket senin kadar bilmiyo mu da gitti premium üyelik aldı a.q :) senin ordunun adı ne geçerken uğruycam :)
-
bekle kodları kastırçam bekle...
edit:hyr sölemem dah yeni toparlanıyorum :)))
-
dewletinin adını söyler misin rulz :) istediğin şekilde kastır sonra :)