Savcılar Meclis"Ten 5 Dtp"Liyi İstiyor
-
DTP'li 5 milletvekili hakkındaki davalar Meclis Başkanlığı'nı sıkıntıya soktu. TBMM Başkanı Köksal Toptan, ifade vermeye gitmeyen DTP milletvekillerinin polis zoru ile götürülmemesi için formül arandığını açıkladı. DTP'liler ise ifade vermeye gitmemekte kararlı.DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, haklarında fezleke hazırlanan DTP milletvekillerinin savcılığa ifade vermeyi düşünmediklerini bildirdi.
Ayna, gazetecilerin, "TBMM Başkanı Köksal Toptan, '5 milletvekilinin savcıya ifade vermesiyle ilgili yazıları tuttuğunu' söyledi. Toptan ile görüştünüz mü? İfade verecek misiniz?" sorusu üzerine, TBMM Başkanı Toptan ile görüşmediklerini ve görüşmeyi de düşünmediklerini söyledi. -
bu konuyu acmanın amacı ne hocam sımdı bırılerı cıkıp bu konu yuzunden kürtlere hakaret edecek otekı gelıp vay efendım sen nasıl hakaret edersın dıyecek sacma sapan muhappetler donecek baska ısın gucun yokmu ya cok cıddı soruyorum
-
kadırsınlar bu soysuzların dokunulmazlıklarını sonrada döve döve götürsünler şerefsizleri.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
kadırsınlar bu soysuzların dokunulmazlıklarını sonrada döve döve götürsünler şerefsizleri.
çarşambadan beri sinirlisin abi ne iş :) -
Kreyzi bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
çarşambadan beri sinirlisin abi ne iş :)
hay o çarşamba kadar başınıza taş düşsün ula :) -
ben türk değilim diyen adamı meclise alırız,5 tanesinede söz geçiremeyiz.Sonra ben bu cumhuriyet,demokrasi bize bi beden büyük şeriat rulz diyince dışlanırım.
-
Demodor bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
hay o çarşamba kadar başınıza taş düşsün ula :)
4tane koca taş abü ne ettin :) -
Genelleme yaparak tüm kürtler şöyledir diye hakarette bulunmak yersiz ve bilgisizlikten kaynaklanır. Aynı zamanda bölücü bir tutumdur.
Yalnız bunların suyu ısındı, ergenekondan sonra bunlara da atlanacak, sadece zamanı var...
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
bu konuyu acmanın amacı ne hocam sımdı bırılerı cıkıp bu konu yuzunden kürtlere hakaret edecek otekı gelıp vay efendım sen nasıl hakaret edersın dıyecek sacma sapan muhappetler donecek baska ısın gucun yokmu ya cok cıddı soruyorum
-----------------------------kürtlerle bu itleri ayırmak lazım diyen arkadaşlara , kürt siyasetinin ( öyle birşey de varmış ) %95 inin pkk dan yana olduğunu kendi ifadeleri söylüyor ve Türk makamları da doğruluyor. Dolaylı ya da dolaysız yoldan kürtler bir şekilde pkk ya destek veriyor.Böyle şeyler tartışmsın demekle teröriste farkında olmadan destek veriyorsun, aman aramız bozulmasın demekle aynı şey. Aramız mı kalmış bozulacak ?
bu işler öyle mış la muş la oluyormu?gösterde inanalım o sözü doğrulayan Türk makamlarını .Dolaylı yada dolaysız yoldan PKK ya destek veren silah satan ve ortalıkta Türk olmalarıyla övünenlerde var hoca.
dış devletlere bilgi satanda var hoca ..
soykırım yaptık AAA Afedersiniz ÖZÜR DİLERİZ diye imza atanda var hoca .
Devlet ganimetlerini cukka yapan yetim hakkından korkmayan sözüm ona Türküm Atatürkçüyüm diyen sahtekarlarda var hoca.
Ahmet Türk'ün soyadının neden Türk olduğunu bilsen bu bile yeterdi ,Kürtlerin %95 inin pkkya destek vermediğini anlamana.
-
Kreyzi bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
hay o çarşamba kadar başınıza taş düşsün ula :)
4tane koca taş abü ne ettin :)
biri ;gün olur devran döner demiş :)bende alıntı yapıp altına..
"kanarya döner kartal gömer "diye akledim ve banlandım :)
ciddi konuda geyik yasak ona göre :)
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------ne demek istediğini anlamadım, kimse tartışmasın ozaman, aman aramız bozulmasın diye bu hainlerde bildiklerini okusunlar. Türk milleti herşeyi sineye çektikçe bu kürdolar azdıkça azdı. İnceldiği yerden kopsun , bu memlekette insan gibi yaşamayı beceremiyorlarsa , hayvan gibi ölecekler
kürtlerle bu itleri ayırmak lazım diyen arkadaşlara , kürt siyasetinin ( öyle birşey de varmış ) %95 inin pkk dan yana olduğunu kendi ifadeleri söylüyor ve Türk makamları da doğruluyor. Dolaylı ya da dolaysız yoldan kürtler bir şekilde pkk ya destek veriyor.Böyle şeyler tartışmsın demekle teröriste farkında olmadan destek veriyorsun, aman aramız bozulmasın demekle aynı şey. Aramız mı kalmış bozulacak ?