folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Savcılığa Yapılacak Bilişim Suçları Ve Yasa Dışı Web Sitesi Şikayet Dilekçesi Örneği

Savcılığa Yapılacak Bilişim Suçları Ve Yasa Dışı Web Sitesi Şikayet Dilekçesi Örneği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ben kanunlarımızca bilişim suçlarını işleyen bir web sitesini savcılığa şikayet etmek istiyorum diyelim savcılığa nasıl bir dilekçe vermem gerekiyor dilekçe örneğin asılolmalı yoksa savcılığa direk gidince savcının katibi benim yerime dilekçe doldururmu elimi kollumu sallıya sallıya şu siteyi şikayet ediyorum şuşu sebebplerden diye bilirmiyim bu konuda fikir verirseniz sevinirim ayrıca birdedilekçe örneği varsa çok makbule geçer.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Tarih:

___________  savcılığına ,

www  adı altında yayın yapmakta olan web sitesi wwwwwww adresinde 544 numaralı 4 bendindeki kanuna muhalefet etmektedi.

Bilgilerinize arz ederim.

Adsoyad

tc noun                                                                   imza :

tel 

adres

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Savcılık benim bilgilerimi gizli tutar değilmi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    hımm onu bilemicem mesela çalışma bakanlıpına yapılan şikayetler şahsi olduu için hertürlü kişisel bilgiler veriliyo ama bunda nasıldır bilemm sorarsın olmadı birde beyan ettiğim dilekçede geçen her türlü kişisel bilgimin devlet garantisi altında gizli olması kaidesi ile bayanım geçerlidir dersin olur biter :D

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Çok Teşekkür ederim Atatürke hakaret içeren bir web sitesi açmışlar free site  blog fian değil özellikle hakaret amaçlı atamızın siminide verdikleribir web sitesi ihbarweb den bir cacık olmuyor 1 aydır hala ihbarı değerlendirecekler ölme eşşeğim ölme gidip bildireceğim bizzat yoksa bu sisteme bırakırsak sitenin domain süresi dolup kendiliğinden kapanacak :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Hiç bir şekle bağlı kalmadan,sadece dileçke kurallarına uyarak,ki buna uymasan da olur,hiç bir madde ya da bend göstermen de gerekmez,en sade biçimde derdini anlatacaksın.Senin ismin gözükmez merak etme,savcı dilekçeni alır,kovuşturmaya lüzum görürse dava açmak zaten onun görevidir,ancak suçtan zarar gören sen (yani kamu) istersen davaya müdahil olabilirsin..

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 2267 Toplam Mesaj: 6