Savcılığa Yapılacak Bilişim Suçları Ve Yasa Dışı Web Sitesi Şikayet Dilekçesi Örneği
-
Ben kanunlarımızca bilişim suçlarını işleyen bir web sitesini savcılığa şikayet etmek istiyorum diyelim savcılığa nasıl bir dilekçe vermem gerekiyor dilekçe örneğin asılolmalı yoksa savcılığa direk gidince savcının katibi benim yerime dilekçe doldururmu elimi kollumu sallıya sallıya şu siteyi şikayet ediyorum şuşu sebebplerden diye bilirmiyim bu konuda fikir verirseniz sevinirim ayrıca birdedilekçe örneği varsa çok makbule geçer.
-
Tarih:
___________ savcılığına ,
www adı altında yayın yapmakta olan web sitesi wwwwwww adresinde 544 numaralı 4 bendindeki kanuna muhalefet etmektedi.
Bilgilerinize arz ederim.
Adsoyad
tc noun imza :
tel
adres
-
Savcılık benim bilgilerimi gizli tutar değilmi?
-
hımm onu bilemicem mesela çalışma bakanlıpına yapılan şikayetler şahsi olduu için hertürlü kişisel bilgiler veriliyo ama bunda nasıldır bilemm sorarsın olmadı birde beyan ettiğim dilekçede geçen her türlü kişisel bilgimin devlet garantisi altında gizli olması kaidesi ile bayanım geçerlidir dersin olur biter :D
-
Çok Teşekkür ederim Atatürke hakaret içeren bir web sitesi açmışlar free site blog fian değil özellikle hakaret amaçlı atamızın siminide verdikleribir web sitesi ihbarweb den bir cacık olmuyor 1 aydır hala ihbarı değerlendirecekler ölme eşşeğim ölme gidip bildireceğim bizzat yoksa bu sisteme bırakırsak sitenin domain süresi dolup kendiliğinden kapanacak :D
-
Hiç bir şekle bağlı kalmadan,sadece dileçke kurallarına uyarak,ki buna uymasan da olur,hiç bir madde ya da bend göstermen de gerekmez,en sade biçimde derdini anlatacaksın.Senin ismin gözükmez merak etme,savcı dilekçeni alır,kovuşturmaya lüzum görürse dava açmak zaten onun görevidir,ancak suçtan zarar gören sen (yani kamu) istersen davaya müdahil olabilirsin..