folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Savcıya Bak Savcıya! Nelerde Söylermiş

Savcıya Bak Savcıya! Nelerde Söylermiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=43XhBSZfZyk

bu savcı resmen ben pkk lıyım diyor acilen  adalet bakanlığı görevden alması gerekir.  küfürler bitmiyor kayıtta.

beyler milliyetçiliğimizi kaybediyoruz. milliyetçi olmassak gelen vurur giden vurur. bi bakıma hala uyuyoruz. uyuyoruz uyuyoruz .

eğer milliyetçi olsaydık adam gibi o savcılar valileri görevlerinden aldırırdık. ama yok. herkes banane taraftarı. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    adam birazcık yerinde konuşmuş, eğer yanlış anlamadıysam dediklerini. PKK ile ne alakası var adamın, diyarbakıra girsem mum gibi ederim diyor orayı daha ne desin

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

ahah helal olsun süper söylüyo xD, mayrip anlamadım milliyetçilikle ne alaka?başbakana küfretmiş Türklüğe değil başbakan Türkiyelilik dedi diye başbakana sövmüş bu adama sen neden tepki göstermedn başbakan Türkiyelilik derken başbakan?
    Adam pkk leşleri diyor
    ---
    Diğer konu görüntü yok,sadece ses kaçınız duydu bu adamın sesini?saçma sapan konuşmayın.ama güzel söylemiş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    adam kendi ipini cekmiş eger dogruysa bu sözler :|

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

diyarbakir valisi ne diyor orda : bizim dhkp-cli çocuklar gibi diyor ve üstüne kahkaha atıyor değilmi burdan anlamamız gerekirdi.

başbakana küfretmesi beni ilgilendirmez. ona bakarsan fabrikada dolabımın yanındaki adam hergün küfrediyor. hergün !!!

milliyetçilik derken: ülkemiz için yanlış yapılan birşeyler oldumu milletçe toplanmayı bilmeliyiz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=43XhBSZfZyk

bu savcı resmen ben pkk lıyım diyor acilen  adalet bakanlığı görevden alması gerekir.  küfürler bitmiyor kayıtta.

beyler milliyetçiliğimizi kaybediyoruz. milliyetçi olmassak gelen vurur giden vurur. bi bakıma hala uyuyoruz. uyuyoruz uyuyoruz .

eğer milliyetçi olsaydık adam gibi o savcılar valileri görevlerinden aldırırdık. ama yok. herkes banane taraftarı. 

----------------------------

Bence kaydı tekrar dinleyip zaruri editlemeleri yap hocam

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 1615 Toplam Mesaj: 6