folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Savunma Bakanlığına Memur Alınıyor. Yarın Son Gün!!!

Savunma Bakanlığına Memur Alınıyor. Yarın Son Gün!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

başlıktan anladığınız üzere memur alımı var.ancak kpss 2012 sınavına girmiş olmanız gerekiyor.

iktisat almadığı için başvuramıyorum. listeden bakın hangi bölümler. şartlarda birşey yok. 18 i doldur gel misali.

birilerinin işine yarar belki. memur, güvenlik görevlisi, hizmetli, uzaman , mühendis alanlarından alıyorlar.

çok umut beklemeyin bir deneyin sadece.

şartlar

http://ilan.memurlar.net/common/job/advert/documents/29370/2014-2-10000-kilavuz_msb.pdf

başvuru

https://atama.msb.gov.tr/Atama/

gazi şehit yakınıysanız ek puan veriyorlar.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

başlıktan anladığınız üzere memur alımı var.ancak kpss 2012 sınavına girmiş olmanız gerekiyor.

iktisat almadığı için başvuramıyorum. listeden bakın hangi bölümler. şartlarda birşey yok. 18 i doldur gel misali.

birilerinin işine yarar belki. memur, güvenlik görevlisi, hizmetli, uzaman , mühendis alanlarından alıyorlar.

şartlar

http://ilan.memurlar.net/common/job/advert/documents/29370/2014-2-10000-kilavuz_msb.pdf

başvuru

ama gazi olarak misal kıbrıs gazi yakını yararlanamıyor. diğer şartlar normal.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

şartlar

başvuru

iktisatcının gırecegı tek yer gelır ıdaresıdır bır de ıstatıstık kurumudur , bankadır gerısınde ısı yok . ek olarak msb olsun sıvıl memurluk olsun cogunluk asker yakını sehıt gazı aılesı vs ınsanlar alınıyor oncelıklı gerısı hıc bakmamalı bıle 

hipokondriyak tarafından 09/Eyl/14 15:22 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

benim için devlet memurluğu öldü artık da işte denk gelince her yere başvuruyorum.

nasrettin hoca ne demiş " ya tutarsa"

hem şu şurda çalışır demek yanlış bence

çünkü bir kurumun her tipden memura ihtiyacı var.

kıbrıs gazileride şehitlerde  nedense bütün gazilik haklarından yararlanamıyor iş hususunda.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

kadroları göremiyorum, elinde pdf olan paylaşabilir mi ?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    KotomineKirei bunu yazdı

kadroları göremiyorum, elinde pdf olan paylaşabilir mi ?

yukarıda verdim. oradan bakalbilirsin. tıklayınca değilde adresi kopyala açılıyor. ama son bir saat yada 5 de bitiyorsa geçti. sen yinede şansını dene.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

alınacak ilçe diyor bunu napacaz aga pdf bir şey yazmıyor bunun için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Server Error in '/Atama' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. 

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="Off"/>
        </system.web>
    </configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
        </system.web>
    </configuration>

Enson kaydet dedıgın zaman bu hayatı verıyor dogru calıssa sasardım.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

sadece lisans'dan kpssye girmiş kişilermi başvuru yapabiliyor

..
Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 9