Saw I & Saw II...:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek

saw%20I

bir psikopat, bir kurban ve kurbanın hayatı üzerine kurulmuş bi oyun.kurban gözlerini ıssız bi

odada açar ve karşısındaki ekranda pskiopatın yöneldirmesiyle ölümüne oyuna başlar . . .

Ama ya hem psikopat hem de kurban Türk olursa . . .

kurban : - bu ne! Nerdeyim ben ?
    psikopat : - seninle bi oyun oynamak istiyorum . . .
    K : - kimsin sen? Neresi burası ?Ne oyunu?
    P : - bak tam 30 saniye içinde ----
    K: - ühüüü naapcan bana? Sööle !
    P : - susarsan söölicem, bak süren başladı bile ! 30 saniye içinde o zincirlerden ---
    K : - Irzıma geçmicen de mi ? ühüüü . . .
    P : - Ya hayır ! sus bi be ! Aaaa! Yetti ama canım !bomba patlıcak şimdi, bak şimdi o kilidi açmak için ----
    K : - ühüü, beni nereye gömücen ?
    P :- sana şimdi bi gömücem ! aha 5 saniyen kaldı, yedin lan bütün süreyi, ettin oyunun içine yaa ! sırf şu çenenin yüzünden geberecen !

P : - seninle bi oyun oynamak istiyorum . . .
    K : - oynayalım aabi, her şeyde kapışırız sorun değil yani ; Knight online, Counter strike, FIFA 2007, fark etmez yane . . .
    P : - hayır, öle değil .
    K : - ya ne ? mynette okey mi oynıcaz ?
    P : hayıır !
    K : - anladım ! mayın tarlası oynayacaz !
    P : Lan olum ööle değil ! adamı delirtme !
    K : chat mi yapacaz ?
    P : - Eee yeter ama haa! Kıpırdama lan geliyom oraya! Seni var ya modemin kablosuyla boğacam ! dur şu pantolonu çekeyim ayağıma sonra ordayım . . .

P : - ewet kapkaççı bey, 10 saniye içinde o zincirlerden kurtul da görelim .
    K : - hemen aabi ( tıkır tıkır ) buyur aabi kurtuldum işte !
    P : - anaa! Nasıl yaptın lan !
    K : - ehe ehe, sen beni buraya taşırken anahtarı cebinden aldım
    P : - ulan ilk defa böle bişey yaşıyorum, walla ne diyim ki helal olsu yane !

P : - ewet beyefendi, hesap günü geldi .
    K : - ne hesabı ! bu koku da ne böle ?
    P : - oda gazlı, o gaz yüzünden sinirlerin geriliyo ve yalan söyleyemiyosun benim gibi. ( !!!!) şey, ben ağzımdan bişey kaçırmadım de mi ?
    K : - nihohaha ewet kaçırdın.
    P : - walla de !
    K : walla
    P : - ee şey soru sorman yasak !
    K : - hadi yaa, sen ne keadar akıllı şeysin ööle, kokuyu sen de aldığına göre bu odadasın, sööle bakim hemen anahtar nerde ?
    P : - ühüü, sırtına bantla yapıştıdım. . . başka soru sorma ok?
    K : - dur bi son kez sorayım ; sen nerdesin peki ?
    P : - ühühüüüü, kapının yanındaki dolabın içinde.
    K : - ok, bekle orda, zaten başka bişey sormıcam.araç gereç zaten varmış burada.
    P : - ya bide başka bişey sormıcam diyo,ühühüüü, ulan başka bişey kalmadı ki zaten it !

Saw%20II

psikopatımız yine iş başında . . .

daha hızlı daha öfkeli daha ölümcül daha asabi ...

Psikopat : - meraba, ben hatırladın mı ?
    X : - yoo.
    P : - ben şu lisede kafasında cetvel kırdığın, okulun önünde rezil ettğin öğrencin .
    X : - Numan ! sen misin yoksa !
    P : - ewet benim, şimdi geldik hesaplaşmaya ! yapman gereken çok basit dediklerimi tekrar etcen.
    X : - o kadar mı ?
    P : - ewet.
    X – oh be, kolaymış …
    P : - görürsün sen şimdi kolayı ! ewet başlıyoz ; ilk olarak “mısır” de bakim !
    X : -hayır onu diyemem! Olamaz !
    P : - o zaman “iğne” de !
    X : - hayır !
    P : - okulun önünde bana dedittirdin ama ! ühühü, hırs yaptım dedirtcem bunları sana !
    X : - git lan manyak !

P :- Dııt ! bu bir ses kaydıdır ; meraba, senle bi oyun oynamak istiyorum ama önce TV yi açmalısın.
    X : - hangi T yi ?
    P: - armut herif kaç tane TV var orda !.
    X : - Aa pardon yaa, ya iyi de Tv ne alaka şimdi, PlayStation mı oynıcaz ne !
    P : - hooyt !!! sol elinle aç Tv yi !
    X : - nie yaa ? ama ben salağım ?
    P : - senin salak olduğunu herkes biliyo da sol elinle aç işte.
    X : - tamam da nie ? bi nedeni olmalı !
    P : - pislik herif iki saattir sağ elinle burnunu karıştırıyon !! bi de soruyo nie diye, sol elinle aç !
    X : - ehehe, ya iyi de sol elim zincirle buraya bağlııı…
    P: - taam lan, dur ben gelip açayım o zman, bekle.
    X : - acele et Mike! Beni bekletme ehüehü, bak elimi üstüne sürerim haa . . .
    P : - yiyosa sürersin ben o kadar diyom.ıyy, bak huylandım şimdi…

X :- bu ne ? nerdeyim ben ?İmdaaat !!!!
    Y :- ne bu ! ben nerdeyim ? bu kim ? varlık nedir ? tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan ?İmdaaat!
    X: - İmdaaaattt!!!!bak ben daha çok baarıyom!
    P : - boşuna baarmayın, İmdat duyamaz sizi !naeyse lafımı kesmeyin direkt mevzuya girecem ; elimdeki kağıda göre birbirinizi ilkel yönetemle ameliyat edeceksiniz.sadece narkoz bedava.eweeet, X senle başliim ; kalp hastasıymışsın, doğru mu ?
    X : - ühüü, ewet.
    P : - ok, Y seni ameliyat edecek.
    Y : - eyt bee ! benim hiç bi hastalığım yok, hayatımda burnum akmadı benim !
    P : - dur şimdi sana geldim ; ahaha, bak burada ne yazıyo ; sen sünnet olmuş muydun ?
    X : - ahahaha, balta nerde balta, ama bende kalp var puhahaha.
    Y : - sus bi Dakka bişi dicem. Öhüm, şey…abi…ben…ben söölemeyi unuttum, benim dalağımda ur var, öhü öhü, bi de öksürüyom.arkdaş onları ameliyat etse olmaz m ı?
    P ¨- naayır! Maalesef istek ameliyat yapamıyoruz ama istersen sevdilerine armağan edebilirsin ehü ehü, hee bi de onu ameliyat ederken o ölürse sen de ölürsün ona göre. sen başlıcan !
    Y : - yapma yaa !
    P : - ben yapmıam zaten o yapacak nihohaha. . ..
    X : - eheheeeeeehheh, yumurtanın sarısııı, gitti ----
    Y:- kes lan kes ! ühüüüü, Allah canım alsın kafanı patlatırım haa ! senin iş eğitimi dersin kaçtı okulda ?
    Y : - 2…
    X Allah belanı vermesin !

X : - aay, boynum, nerdeyim ben ?bu koku da ne ?
    P : - hiç, düdüklüde nohut pişiyo, ondandır…ulan ne olacak sinirlerini geilmes için özel bi gaz işte !
    X : - ne istiyon benden ?
    P : - küçük bi oyun oynıcaz, o kilitten kurtulman için bi anahtara ihtiyacın var.o anahtar da yanındaki elektrikli suyun içinde.ben kapının arkasındayım, seni bekliyom, klay gelsin….
    X : - yaa sen ne kadar adi, hayvan, şeref--- ahahahahaaah ! inanmıyorum yaa elektrikler gitti !faturayı öememişsin, anahtarmı demiştin hemen alayım ehü ehü.
    P :- ya Allah Allaah ! bu ne şimdi ! hayır , sakın alma anahtarı ! öölecene bekle, ben şidi hemen gidip faturayı yatırıp gelcem !
    X : - ohooohoh ! kuyruk vardır şimdi orda !
    P : - veznede arkadaş var ona yaptırcasm işimi, eğer yapmazsa sana buraya arkadaş çıkar, birbirinizi kesersiniz artk…

P:- meraba, seninle bi oynu oynamak istiyorum.
    X : - ne diyon ! ne oyunu ?ben yaşlı başlı bi adamım ne işim var oyunla !
    P :- hadi ordan ! senin yüzünden her şeyimi kaybettim !
    X :- ne diyon be manyak !
    P : - tabii, rüyama giripbi dahaki haftanın sayısal lotonun sonuçlarını verirken bilmiyom demiyodun ama !
    X : - senin kafan iyi galiba, ya da gözlerin bozuk.naaptın, yakından Cine5 mi izledin ne !
    P : - ben bi gördüğümü bi daha unutmam ! şimdi senin üstüne çimento dökecem, bekle .

P : - Meraba Natali.senle bi oyun oynakam istiyorum .
    X : - nataşa senin babandır ! katil herif !
    P : - bana bak parçalarım seni haa !
    X : - yok yaa! Sen Behçet misin !
    P : - beni kulağınla dinle ! natali dedim, nataşa değil !
    X : - o kim ! ben natali de değilim .
    P : - çok merak ettim , kimsin sen ?
    X : - Sanem !
    P:- bak sanem, şimdi de ben sanem de değilim de de organlarının yerlerini değiştireyim senin !

P : - eweet, ne meraba ne açıklama! Direkt kısa ve öz soracam; folter mi tod mu ?
    X :- ben tod diyom.
    P : - tamam, sen direkt ölecen, hiç şansın yok ! sen ?
    Y : - ben mi , tabi ki folter !
    P : - tamam, seni öldürmicem, işkence yapacam.
    X : - ahhahaah, nee ! hiç bana ööle bakma ! kendin seçtin !

Dipnot : Tamamen Kendi c/p mdir :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    bugun buna cok ıhtıyacım vardı cok içim acıldı dogrusu saol  :D

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

P : - ewet kapkaççı bey, 10 saniye içinde o zincirlerden kurtul da görelim .
    K : - hemen aabi ( tıkır tıkır ) buyur aabi kurtuldum işte !
    P : - anaa! Nasıl yaptın lan !
    K : - ehe ehe, sen beni buraya taşırken anahtarı cebinden aldım
    P : - ulan ilk defa böle bişey yaşıyorum, walla ne diyim ki helal olsu yane

en iyisi bu...

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 946 Toplam Mesaj: 3