Say2 250+75(Okul)Ne Tavsiye Edrsiniz?
-
beyler say2 den 250 okulda 75 verse 325 ne tavsiye edrsiniz
-
Güzel puan almışsın... Ama benden 5 puan az... Sanırım bayağı bi standart sapma olack. O zaman yayayı yemesek iyi... Senin aldığın puanı alsam bi sene daha hazırlanırdım. Ama illa bişeyler istiyorsansa matematik öğrentmenliği eğitim fakültesi tabii...
Bunun içinde dicle gibi bir üniversiteye gelmen lazım. Bence bi sene daha hazırlan sonra güzel bir yer oku...
-
hoca valla bişey tavsiye etmek dogru degil...
herkes manyak puanlar alıyo sınav cok kolaydı.puanlar artacak gibi..
sonuclar gelsin turkiye derecemizi gorelim sonra istesigin tavsiye olsun :D
-
çok kötü bi yer olmaması kaydiyle bilg. müh. verebilirsin ama tavsiyem matematik öğretmenliğini vermendir.. hem daha kolay iş bulursun... pc ye meraklıysan eğer bilg. müh. ver... ha şunu da diyim fen2'nin standart sapması çok önemli olacak ve mat2 de de standart sapma önemli... yani beklemediğinizin üstünde veya altında gelebilir...
-
bence sen salıyorsun. on çün bişey demiyorum
-
Standart sapma mapma allahımm nerdeyim!
-
geçen sene herkes beklediğinin altını aldı.. bi düşünün beyler neden sizce düşük aldı herkes????
-
Güzel bir puan almışsın.Mat. öğretmenliği iyidir.
Bu arada üniversiteyi kazanır istatistik veya ölçme değerlendirme diye bir ders görürseniz Standart Sapma'nın ne olduğunu daha iyi anlarsınız. :D
-
ayni puanlar kardesimdede var. fakat o anadolu ogretmen lisesi cikisli oldugu icin odtu ilkokul matematik ogretmenligi veya marmara matematik ogretmenligini sececek...
-
Sen bu kadar puan alıpta buraya gelip bizden tavsiyemi istiyon...Baya tezat bi durum...
Toplam Hit: 1138 Toplam Mesaj: 10