folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Sayaç Ve Davetiye İsteği

Sayaç Ve Davetiye İsteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

İlk olarak sitede birden fazla link var ve hepsine sayaç eklemek istiyorum linklerin yanında kaç defa tıklandığını gösterek bişi. Biraz araştırdım ama genelde sayfaya giren kişi sayısını gösteren sayaçlar var piyasadaElinde aradığım gibi bişi olan varsa paylaşabilirmi

İkincisine gelincede daha önceden de istemiştim davetiye ama hala r10 üye olabilmiş değilim davetiyesi olan varsa bi tane gönderebilirse sevinirim

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

Hocam banada bir r10 davetiyesi lazım olan varsa banada gönderirse sevinirim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

up up up :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

Konudan umudumu kesmeden önce son kez birde gece tayfası için konuyu zıplatayım.Sayaç neysede r10 davetiyesine ihtiyacım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Linklerin yanında kac kere indirildiğinimi göstermek istiyorsun? yoksa senmi kac kere indirildiğini tutmak istiyorsun???

Geçen birisi istedi onun için yaptım çünkü ama kendileri görüyolar kac kere indirildiğini...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

http://webscripts.softpedia.com/script/Click-Tracking/PHP-MySQL-AJAX-Link-Tracker-42389.html

şöyle bişi olabılırmı ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Linklerin yanında kac kere indirildiğinimi göstermek istiyorsun? yoksa senmi kac kere indirildiğini tutmak istiyorsun???

Geçen birisi istedi onun için yaptım çünkü ama kendileri görüyolar kac kere indirildiğini...

-----------------------------

Rene hocam linklerin yanında yazacak kaç defa tıklandığı php olursa iyi olur AbdullahAzad göndermiş bişi ama daha incelemedim

ilginiz için teşekkür ederim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Benimki asp hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

- Veritabanında Linkleri çektiğin tabloda bir alan daha oluştur default olarak 0 olacak..

- Linklerin tıklanıp açıldığı sayfada da ;

$update = mysql_query("UPDATE tablonunAdi SET hit='+1' WHERE linkAdi='$linkid' " ); 

sorgusunu kendine göre düzenle.. burada amaç link id lere göre varsayılan hit değerini (tıklandıktan sonra) +1 arttırmak.

Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 9