Sayfa Ekleme YARDIM(Php-Nuke)
-
arkadaslar anasayfadan ayrılmadan bir blogun içinde linkler vererek nasıl sayfa olusturuz yani bildigimiz site gibi linke tıklıyınca baska bir sayfaya gitcek ama hep aynı blok içinde olcak bu işlemler şimdiden tskler
(tahribatta sorulacak sorulardan biride olarak gorebilirsiniz :D) -
acirci canım işerik ekle diyeceksin panelden sonra o eklediğin içeriklerin linkini blokda göstereceksin ahanda oldu bitti :)
-
ufak bişi daha söyleyim sakın açık modül bırakma enjeksiyon olur pis olur :) diğper sırlarımı söylemem :))
-
öncelikle html kod oluşturacaksın örnegin sayfanı yapacaksın html olarak ondan sonra phpye çevireceksin php biliyorsan direk php kodluya bilirsin ondan sonra hosta attın rotta modules isimli bir klasör olacak php nukenin tüm dosyaları o klasörün içindedir oraya uploat edeceksin yaptıgın sayfayı ama bir klasör içinde uploat edersin ettikten sonra admin panelinden giriş yapıp admin sayfasından moduller kısmı var ordan içerigi etkinleştirirsin ve modul oalrak sayfan hazır demek ayrıca sen bunu ana sayfada göstermek istiyorsun diyelim senin o anki temanı göz önüne aklırsaksa temanın heade kısmı ile oynayıp yeni bir table oluşturarak mynet gibi sayfalara yön vererek yaparsın yok ben öle yapmak istemiyorum dersense bu arada header thmes klasörünün içinde kullandıgın tema klasörünün içinde bulunan dosyadır veya bunu ve buna benzer sayfaları bazı sitelerde bulunan blok oluştur kısmına html kod atarsın adamlar sana bloka dönüştürür veriri sende sitene atarsın anlatabildimse ne mutlu bana ayrıca site paylaşım içindir bişeler paylaşmayan kişilerde boşu boşuna bilip bilmeden forumda konulara cevap verip konuları kirletmesin egerki herhangi bir konuda takılırsan söle elimden geleni yaparım php nuke konusunda bi sorunun olursa ya burdan yada pm ile ulaşırsın bana
-
eywallah babalar saolun
-
PHP-Nuke'de Content Modülü Sayesinde yapabilirsin
-
azrail_baba pm attım bakarsan sewinirim
Toplam Hit: 1168 Toplam Mesaj: 7