folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Sayfa Post Olunca Yeniden Yüklenmeyen Sol Menü Nasıl Yapılır?

Sayfa Post Olunca Yeniden Yüklenmeyen Sol Menü Nasıl Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Asp.net mvc kullanıyorum ama soru genel bi web sorusu sanırım.Umarım doğru yere açmışımdır.

Ekşisözlükte soldaki menü sayfa post olmasına rağmen 1 saniyede olsa kaybolup geri gelmiyor (sanki konu başlıklarına basınca ajax isteği oluyor ama ajax deil) sadece içerik değişiyor.Menüdeki başlıklar değişsse bile menü hep gözükür durumda bazen 0.5 sanıye falan kaybolup gelirya.Normal url den get isteği gidiyor nasıl yapmışlar bunu acaba? 

Ben bu tarz bişeyi şöyle yapıorum history.pushstate ile tarayıcının adres satırını değiştiriyorum hemen ardından ajax isteği gönderiyorum.O zaman sol menü hep yerinde kalıyor.Anlatabildim mi bilmiyorum ama servera get ile istek yapınca sol menü 1 saniyede olsa kaybolmasın istiyorum nasıl yapabilirim?

lrny.app
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

Hocam istediğin anladığım kadarıyla bu şekil bişey 

http://www.dosya.tc/server6/jboqjq/tahribat-tekframedegis-menusabit.rar.html

Örnek olsun dedim ama basitce anlatmak gerekirse

<a href="www.google.com.tr" target="frame2">Google</a>

Target kısmına yazdığın framede açar linki

Bilgi güçtür...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Evet hocam böyle birşey ama adres satırıda değşiyor mu bu arada senın ornekte kucuk kutuda google acılmıyor ?

EDİT : w3shool un sitesi açıldı çok saol hocam biraz araştırayım bunu olmadı adres cubugundakini yıne history.pushstate ile değiştiririm.

Hannibal_King tarafından 24/Oca/16 21:06 tarihinde düzenlenmiştir

lrny.app
Toplam Hit: 805 Toplam Mesaj: 3
asp.net mvc