folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Sayfanın Üst Köşesinden Açılan Reklamlar

Sayfanın Üst Köşesinden Açılan Reklamlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar merhaba, hani bazı sitelerde görmüşsünüzdür sayfanın sağ üst köşelerine fareyi götürdüğünüzde yaprak gibi açılan reklamler oluyor. Bende bu şekilde bir reklam hazırlamak istiyorum ancak bunu en basit hangi programdan yapabilirim bir bilgisi olan var mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Flash ile yapabilirsin, yapmak için Macromedia Flash kullanabilirsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi

bunu şöyle kullanıyosun main directory içine pagepeel adında directory oluşturuyosun, js dosyalarını açıp oradaki site isimlerini silip kendi sitenin ismini koyuyosun,

hangi sayfayı yaprak gibin kıvırıcaksan body tagından hemen sonra aşadakini koyucaksın. 

<script type="text/javascript" src="http://www.siteninadresi.com/pagepeel/pagepeel.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://www.siteninadresi/pagepeel/img.js"></script>

:) yani bunuda folloş ettiniz bişey demiyorum elimizde bi ajax menuler kaldı sağa sola dağılmamış yakında onlarda gider :PP adamlar 2 satır kod bilmiyo ebesinin şeyi gibi portal kuruyo opernsourceu keci şeyetsin.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    hocam böyle kullansak olmaz mı? ben dosyayı indirip baktımda : ) illa bir klasör oluşturmamız gerekli mi : )

<script type="text/javascript" src="img.js"></script>

aslında alternatif reklam alanları olması mükemmel bişi. gerçi artık herşey ayağı düştü ajax menülerde düşer

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    illa directory içine almana gerek yok, derli toplu olması daha iyi olur diye şeyettim.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------

bunu şöyle kullanıyosun main directory içine pagepeel adında directory oluşturuyosun, js dosyalarını açıp oradaki site isimlerini silip kendi sitenin ismini koyuyosun,

hangi sayfayı yaprak gibin kıvırıcaksan body tagından hemen sonra aşadakini koyucaksın. 

:) yani bunuda folloş ettiniz bişey demiyorum elimizde bi ajax menuler kaldı sağa sola dağılmamış yakında onlarda gider :PP adamlar 2 satır kod bilmiyo ebesinin şeyi gibi portal kuruyo opernsourceu keci şeyetsin.

-----------------------------
    acaip bencilsin hoja.. js & ajax sitelerine gir nette dolu hepsi ayağa düşmeyen şeyleride merak ediyorum..
Toplam Hit: 1521 Toplam Mesaj: 7