Sayfaya Giremiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Bu sayfayı görme yetkiniz yok
    Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu dizin veya sayfayı görüntüleyebilmeniz gerektiğine inanıyorsanız, lütfen varsa www........com giriş sayfasında listelenen herhangi bir e-posta adresi veya telefon numarasını kullanarak Web sitesine başvurmayı deneyin.

Internet"te bilgi aramak için Ara"yı tıklatabilirsiniz.

HTTP Hatası 403 - Yasak
    Internet Explorer

Arkadaşlar bir siteye girmeye çalıştım. fakat böyle bir hata veriyor. İzinsiz girmek için neler yapabilirim?

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    baq şimdi sırayla yap bunları
    1-iyi hal kağıdı al
    2-muhtardan gerekli izni al
    3-pc başına otur pcyi aç
    4-başını yıka temiz olsun bide abdest al
    5-ekranla ailenle vedalaş hellalleş
    6-ekranda sayfayı aç
    7-allahın izniyle girmeye çalış bakalım bizim rahmetli osman abi yaptı girdi sayfaya(pardon sayfa ona girdi:D)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    komiqchoban !

arkadaşım proxy kullanman lazım. kısaca anlatiim dene sen.

1- www.proxy4free.com sitesinde sol menüden ilk sayfayı seç. High olan 80 portlu bi proxy no seç bi tarafına yaz.

2- internet explorer da araçlar > bağlantılar yap. eğer ağdan bağlanıyosan yerel ağ ayarlarına kendi accountundan bağlanıyosan internet hesabına tıklayıp yandaki ayarlara basican.

3- orda proxy sunucusu seçenğini aktif et. sonra proxy numaranı gir. yanına da 80 olan port numaranı gir.

4- www.whatismyip.com a gir ipin başka ülkeyi gösteriyosa taamdır. izinsiz girebilirsindir işallah :)

%90 felan işe yarar. delichoban tekrar a.q.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sadece proxy ile çözülmeye bilir,vatandaş kısıtlamıştır birşeyleri o yüzden açmıyor,ama yine de bir şans...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    şimdi iki ihtimal var. ya senin ipni banlamış, ya da bulunduğun bölgenin iplerini banlamış. (bkz. bir zamanlar knightın sitesi)

her iki durumda da proxy çözümdür hajım. başka türlü şey olma ihtimali var o sayfaya giriş accessini tek ipye atamış olabilibilir. bunu bi yerde gördüydüm ama çok düşük ihtimal

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    tamam hocam işte,bazı siteler bazı kısımlarını sadece belli iplere açıyor ki bunu çok gördüm.... Senin dediğinde olur olmaz demedim ama tek yol o değil

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abu ya bu adam ie ayarlarindan acaip guvenli mod gibi sacma sapan bisey sectiyse ? ve site adult yada hack sitesi olarak tanimlanmissa ?

Abu internet explorer varya, ona sag tikla properties e tikla, ordan security fln bi bakin security lvl larini dusur, yok o kadar yapicak kadar da bilmiyosan pm fln at bana
Toplam Hit: 1448 Toplam Mesaj: 7