folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Sayfayı Yenilemeden Tıklanılan Linki Açmak

Sayfayı Yenilemeden Tıklanılan Linki Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

merhaba hacılar  tam olarak anlatabildimmi bilmiyorum ama yapmak istediğim şey sayfanın altında linklerim var 1 - 2 -3 ... 100  diye gidiyor ben bu linke tıkladığımda sayfa yenilenmeden içeriği, tıklanılan sayfanın içeriğiyle değiştirmek istiyorum jqueryle nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

ajax diye arat google da, en basit orneklerinden cozersin hocam.

cozemezsen burdayik

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

ajax diye arat google da, en basit orneklerinden cozersin hocam.

cozemezsen burdayik

Hocam sadece ajax değil sanırsam hashtag değişimi istiyor html5'in özelliği vardı hani. Du onu bi daha bi bakiyim bi dur bi dur sen :)

---------

heycanlanıp bozuk türkçeyle yazdığım zımpırtı: pushState() hobaa taze taze :)

http://html5.gingerhost.com/

Burada en basit hali var hocam. 

Anlatım detaylı bilgi için önce yolbulucunun (eski nicki dilimin ucunda hayaksi ^^) dediği gibi önce bi ajaxı araştır sonra html5 pushState() araştır 

by_Tet tarafından 24/Ağu/13 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Anlatım detaylı bilgi için önce yolbulucunun (eski nicki dilimin ucunda hayaksi ^^) dediği gibi önce bi ajaxı araştır sonra html5 pushState() araştır 

hacı javascript bilmiyorum ben hazır eklentilerle yapabilirim sanmıştım ama böyle bu durum olabilirmi

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Realist bunu yazdı

hacı javascript bilmiyorum ben hazır eklentilerle yapabilirim sanmıştım ama böyle bu durum olabilirmi

Jquery ile nasıl yapabilirim diye sorunca biliyorsun sandım hocam :) Eklenti dolu istemediğin kadar; jquery ajax sayfalama şeklinde arat en salt dökümanları bulacaksın ama gelgelelim javascript bilmiyorum ben copy/paste hallederim diyorsan işin yaş

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Jquery ile nasıl yapabilirim diye sorunca biliyorsun sandım hocam :) Eklenti dolu istemediğin kadar; jquery ajax sayfalama şeklinde arat en salt dökümanları bulacaksın ama gelgelelim javascript bilmiyorum ben copy/paste hallederim diyorsan işin yaş

ozaman bizim iş sıkıntılı seo dostu olması açısından birde adres satırındaki url'ninde değişmesi gerekiyor :/

Realist tarafından 24/Ağu/13 00:32 tarihinde düzenlenmiştir

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Realist bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

ozaman bizim iş sıkıntılı seo dostu olması açısından birde adres satırındaki url'ninde değişmesi gerekiyor :/

Öğrenmek zor değil :) Bahsettiğim salt dökümanlarla maks. 1 gününü alır

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 1244 Toplam Mesaj: 7