folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sayısal İşaret İşleme Ödev Yardım

Sayısal İşaret İşleme Ödev Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Soru

2.9 eşitliği

Dersle pek alakam olmadığı için nasıl bir yol izleyececeğimi bilmiyorum.

stepseq, sigshift, sigmult, sigfold, sigadd, impseq, evenodd gibi .m file'lar yapmıştık bunlarla bir Sİİ dersinin fonksiyonları gibi bir şey.

Nasıl bir yol izleceiğimi söylerseniz eğer ona göre matlab kodunu yazarım zaten o kısımda sıkıntı yok.

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

hayatımı perişan etmiş bir derstir bu ders. Gecelerce uyumadım, çalıştım, çabaladım ona rağmen okul hayatımı bitiriyordu. Hele bir bela bir hocaya denk gelirseniz bu dersi anlatan, işte o zaman o hocayı nasıl bıçaklasam diye düşüncelere dalabiliyorsunuz ki ben dalmıştım. Hatta bıçaklayacaktım kafayada koymuştum ki insaflı birisi tek ders sınavına girip beni geçirmişti. (geçtim diyemiyorum destekleyerek geçmeme vesile oldu o muhterem hoca.)

Hatta o geçiren hocaya bu sene 2 kutu çikolata yolladım. Öyle psikolojimde yer edinmiştir o iki hoca ve bu ders.

Allah kolaylık versin hacım.

DrKill tarafından 19/May/16 18:49 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Bu dersten ve en çokta hocasından çekmiştim, kendisi dahii derse hakim değildi ve resmen içeriklerin yarısından girip bitiriyordu konuları.. Nefret ettiğim, haliyle bilgisiz olduğum bu ders için pek yardımcı olamayacağım.

Sana tavsiyem şu olur ama, altta vereceğim facebook linkinden, duvara bir yazı yazarsın ve eminim ki yardımcı olacak biri çıkacaktır. (Önceden böyle bir - iki soru çözdürmüştüm :D)

https://www.facebook.com/groups/659843990713716/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Allah kolaylık versin.Zaten bir bu bir de Manyetik Alanlar Teorisi.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

@PhYtOn hocam facebook grubuna istek attım da dönüş olmadı henüz.

Var mı yürekli birisi yardım edecek. :)

İmza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

90 bekleyip 30 aldıgım bir derstir zevkli aslında kimse ugrasmaz hocam bununla :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Hocam, admin isteği görünce kabul edecektir ondan sonra duvara bir mesaj yazarsın

Toplam Hit: 891 Toplam Mesaj: 7
ödev sayısal işaret işleme digital signal processing