folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sayıyı Yazıya Çevirme

Sayıyı Yazıya Çevirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocalar belki bileniniz vardır belki de paylaşılmıştır daha önce ama yeni gördüm

mesela 

156321239865522676277272437234237427237423471651432741657413216172156141234123415665656555549665655485658555656551856532165597413214761432142314657423749574597412745674

sayısının yazıyla yazılışı

yüz elli altı kattuorkenquagintilyon üç yüz yirmi bir trekenquagintilyon iki yüz otuz dokuz dokenquagintilyon sekiz yüz altmış beş unkenquagintilyon beş yüz yirmi iki kenquagintilyon altı yüz yetmiş altı novemkatragintilyon iki yüz yetmiş yedi oktokatragintilyon iki yüz yetmiş iki septenkatragintilyon dört yüz otuz yedi sexkatragintilyon iki yüz otuz dört kenkatragintilyon iki yüz otuz yedi kattuorkatragintilyon dört yüz yirmi yedi trekatragintilyon iki yüz otuz yedi dokatragintilyon dört yüz yirmi üç unkatragintilyon dört yüz yetmiş bir katragintilyon altı yüz elli bir novemtrigintilyon dört yüz otuz iki oktotrigintilyon yedi yüz kırk bir septentrigintilyon altı yüz elli yedi sextrigintilyon dört yüz on üç kentrigintilyon iki yüz on altı kattuortrigintilyon yüz yetmiş iki tretrigintilyon yüz elli altı dotrigintilyon yüz kırk bir untrigintilyon iki yüz otuz dört trigintilyon yüz yirmi üç novemvigintilyon dört yüz on beş oktovigintilyon altı yüz altmış beş septenvigintilyon altı yüz elli altı sexvigintilyon beş yüz elli beş kenvigintilyon beş yüz kırk dokuz kattuorvigintilyon altı yüz altmış beş trevigintilyon altı yüz elli beş dovigintilyon dört yüz seksen beş unvigintilyon altı yüz elli sekiz vigintilyon beş yüz elli beş novemdesilyon altı yüz elli altı oktodesilyon beş yüz elli bir septendesilyon sekiz yüz elli altı sexdesilyon beş yüz otuz iki kendesilyon yüz altmış beş kattuordesilyon beş yüz doksan yedi tredesilyon dört yüz on üç dodesilyon iki yüz on dört undesilyon yedi yüz altmış bir desilyon dört yüz otuz iki nonilyon yüz kırk iki oktilyon üç yüz on dört septilyon altı yüz elli yedi seksilyon dört yüz yirmi üç kentilyon yedi yüz kırk dokuz katrilyon beş yüz yetmiş dört trilyon beş yüz doksan yedi milyar dört yüz on iki milyon yedi yüz kırk beş bin altı yüz yetmiş dört

bu adresten yapabiliyoruz : http://www.biltek.tubitak.gov.tr/sandik/sayicevir/index.php  :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Yazıları sayı haline getirseler daha yaratıcı olur :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

doğru oldugunu nasıl anlıycaz :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güzelmiş sevdim

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

vanhelsink bunu yazdı:
    -----------------------------

doğru oldugunu nasıl anlıycaz :D

-----------------------------

inanmıyorsan hesapla :D nasrettin hoca misali :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

0,1 i çeviremedi bozuk :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

adam üşenmemiş yapmış ,) 

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 1788 Toplam Mesaj: 7