folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sbs Bol Soru Bankası

Sbs Bol Soru Bankası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

selam olsun m.kardeşlerim

bana soru cevaplı soru bankası lazım aklı kesen bu işlerden çakan birileri bana adam akıllı soru bankası adresi verirse çok sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    ben ortasonda güvender matematik kullanmıştım oks için baya hoşuma gitmişit o zaman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

cilginsucu bunu yazdı:
    -----------------------------

selam olsun m.kardeşlerim

bana soru cevaplı soru bankası lazım aklı kesen bu işlerden çakan birileri bana adam akıllı soru bankası adresi verirse çok sevinirim.

1.si 8 veya 7 sen 2-3 gün kalmış ne sorusu ki 7 sen neysede 2.si çalışma ve ders kitaplarına iyi bak 3.sü beni çok umursama bende 6 sında girecem girecek kişide kardeşin akraban tanıdıgın galiba

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sbs ye bende girecem yaklaşık son 1 aydan beri çalışıyorum.. bu arada oks nin kalkması kötü oldu be :|

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Ben bu öss öncesi sınava girerken son güne kadar çalıştığımı hatırlıyorum...

Hatta sınava girmeden 5 dakika önce bile belki kafam işlemez diye formül bakmışlığım vardı,tamamen aptallık =)))

Son 1 hafta bırakın soru çözmeyi,hatta sizi gerecek insan topluluklarından uzak durup,boyuna eğlenin...

Son günlerde soru bankası falan almak gibi şeyler yapma derim...

Ama madem illa alacağım,kafamı karıştıracağım sınava yorgun kafa ile gireceğim diyorsan da sen bilirsin =))

Fdd-Zafer-Uğur üçlüsü iyidir...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Her ne kadar NurcuLarın yayını oLsada Güvender yayınLarını tavsiye ederim çok kaLiteLi,sınav düzeyinde soruLarın hepsi ama E-book oLarak varmı biLmiyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

RevengeX bunu yazdı:
    Her ne kadar NurcuLarın yayını oLsada Güvender yayınLarını tavsiye ederim çok kaLiteLi,sınav düzeyinde soruLarın hepsi ama E-book oLarak varmı biLmiyorum
    Güvenderi pek tercih etmem,soruları çok düz =)))

Ama şöyle bir kanım var,nurcu diye mi adlandırılır artık neyse,bütün yayınları sağlam aslında ama gel gör ki kullanasım gelmiyor =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

abla seni benim pc ile değiştirelim :| inan bu bile çalışırken senden daha çok şikayet ediyor ama senden yavaş çalışıyor sanırım :| son gününe kadar çalışırmısın :F

şaka bi yana öss giricem işin iyi tarafı 2 yıl kdirek geçiş seçicem..

öss sitresi yok iyiki..

sbs ve öss ye giricek arkadaşlarımıza başarılar dilerim şimdiden..

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 1279 Toplam Mesaj: 8