Sbs Bol Soru Bankası
-
selam olsun m.kardeşlerim
bana soru cevaplı soru bankası lazım aklı kesen bu işlerden çakan birileri bana adam akıllı soru bankası adresi verirse çok sevinirim.
-
ben ortasonda güvender matematik kullanmıştım oks için baya hoşuma gitmişit o zaman
-
cilginsucu bunu yazdı:
-----------------------------selam olsun m.kardeşlerim
bana soru cevaplı soru bankası lazım aklı kesen bu işlerden çakan birileri bana adam akıllı soru bankası adresi verirse çok sevinirim.
-----------------------------1.si 8 veya 7 sen 2-3 gün kalmış ne sorusu ki 7 sen neysede 2.si çalışma ve ders kitaplarına iyi bak 3.sü beni çok umursama bende 6 sında girecem girecek kişide kardeşin akraban tanıdıgın galiba
-
sbs ye bende girecem yaklaşık son 1 aydan beri çalışıyorum.. bu arada oks nin kalkması kötü oldu be :|
-
Ben bu öss öncesi sınava girerken son güne kadar çalıştığımı hatırlıyorum...
Hatta sınava girmeden 5 dakika önce bile belki kafam işlemez diye formül bakmışlığım vardı,tamamen aptallık =)))
Son 1 hafta bırakın soru çözmeyi,hatta sizi gerecek insan topluluklarından uzak durup,boyuna eğlenin...
Son günlerde soru bankası falan almak gibi şeyler yapma derim...
Ama madem illa alacağım,kafamı karıştıracağım sınava yorgun kafa ile gireceğim diyorsan da sen bilirsin =))
Fdd-Zafer-Uğur üçlüsü iyidir...
-
Her ne kadar NurcuLarın yayını oLsada Güvender yayınLarını tavsiye ederim çok kaLiteLi,sınav düzeyinde soruLarın hepsi ama E-book oLarak varmı biLmiyorum
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Her ne kadar NurcuLarın yayını oLsada Güvender yayınLarını tavsiye ederim çok kaLiteLi,sınav düzeyinde soruLarın hepsi ama E-book oLarak varmı biLmiyorum
-----------------------------
Güvenderi pek tercih etmem,soruları çok düz =)))Ama şöyle bir kanım var,nurcu diye mi adlandırılır artık neyse,bütün yayınları sağlam aslında ama gel gör ki kullanasım gelmiyor =)
-
abla seni benim pc ile değiştirelim :| inan bu bile çalışırken senden daha çok şikayet ediyor ama senden yavaş çalışıyor sanırım :| son gününe kadar çalışırmısın :F
şaka bi yana öss giricem işin iyi tarafı 2 yıl kdirek geçiş seçicem..
öss sitresi yok iyiki..
sbs ve öss ye giricek arkadaşlarımıza başarılar dilerim şimdiden..