SC Keylogger
-
Arkadaşlar ben yeni başlıcam sc keylogger kullanmaya. Tahribatda olduğuna göre iyi birşeydir dedim. Yarattım server ı. Acaba nasıl bu, işe yararmı? Yorumlarınız neler...
-
Bide arkadaşlar norton servera paso hig risk veriyor. Bende block diyom, sorun çıkmaz dimi?
-
sc-keyloggerı avler tanıyor,ama çalışması güzel denemiştim.Av kullanan birisine yedirtmen zor.
Norton her şeye riskli der a.q. ama yüksek risk olduğu için pc ni güzelce tarat -
Hocam yani benim yollıcağım kişilerde büyük ihtimal hep av olur, hepsine yakalanırmı?
-
Hocam şöyle mantıklı düşün,ne kadar yaygın bir program olursa en boqtan av bile onu tanır.Ki sc-keylogger tanınmış bir program
Aslında keyloggerın avlere yakalanması için pek sebep yok,sadece başlangıca yerleştirdiğinde yakalanabilir.Ben bir deneme yaptım hiç birşy bulamadı kasper.Bir de bunu yazan adamlar içine trojan yerleştirir.Sen öyle program yazsan yerleştirmez misin? büyük ihtimalle cvp evettir.Onlar da öyle yaptılar.Özel versiyonunu kendi adamlarına verir.Mesela denyo 4 ve onun ayrı bir özel versiyonu daha vardır,holy de herkese vermez bunu (bende olduğunu sanmayın) :)) -
Ok hocam sağolasın.Ben biraz deniyim şunu
-
ertan hocam, holy denyoya trojan fln koycak bi denyo diil yaf, buyuk adam, muhtemelen onlarin kullandigi denyo launch da bi sekil network olayi vardir, yani denyolaunch lar birbiriyle ufak bi network kurup birlikte daliolardir... farkli bise de dusunemiyorm yane..
-
Musket hoca dikkat edersen iki seçenek söyledim ya trojan koyuyorlar yada program yaygın diye. bilmem anladın mı
Toplam Hit: 13475 Toplam Mesaj: 8