SC Keylogger

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ben yeni başlıcam sc keylogger kullanmaya. Tahribatda olduğuna göre iyi birşeydir dedim. Yarattım server ı. Acaba nasıl bu, işe yararmı? Yorumlarınız neler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Bide arkadaşlar norton servera paso hig risk veriyor. Bende block diyom, sorun çıkmaz dimi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sc-keyloggerı avler tanıyor,ama çalışması güzel denemiştim.Av kullanan birisine yedirtmen zor.
    Norton her şeye riskli der a.q. ama yüksek risk olduğu için pc ni güzelce tarat

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Hocam yani benim yollıcağım kişilerde büyük ihtimal hep av olur, hepsine yakalanırmı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam şöyle mantıklı düşün,ne kadar yaygın bir program olursa en boqtan av bile onu tanır.Ki sc-keylogger tanınmış bir program
    Aslında keyloggerın avlere yakalanması için pek sebep yok,sadece başlangıca yerleştirdiğinde yakalanabilir.Ben bir deneme yaptım hiç birşy bulamadı kasper.Bir de bunu yazan adamlar içine trojan yerleştirir.Sen öyle program yazsan yerleştirmez misin? büyük ihtimalle cvp evettir.Onlar da öyle yaptılar.Özel versiyonunu kendi adamlarına verir.Mesela denyo 4 ve onun ayrı bir özel versiyonu daha vardır,holy de herkese vermez bunu (bende olduğunu sanmayın) :))

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Ok hocam sağolasın.Ben biraz deniyim şunu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ertan hocam, holy denyoya trojan fln koycak bi denyo diil yaf, buyuk adam, muhtemelen onlarin kullandigi denyo launch da bi sekil network olayi vardir, yani denyolaunch lar birbiriyle ufak bi network kurup birlikte daliolardir... farkli bise de dusunemiyorm yane..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Musket hoca dikkat edersen iki seçenek söyledim ya trojan koyuyorlar yada program yaygın diye. bilmem anladın mı

Toplam Hit: 13475 Toplam Mesaj: 8