folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Scania Truck Driving Simulator (Euro Trcuk Sevmeyenlere)

Scania Truck Driving Simulator (Euro Trcuk Sevmeyenlere)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

şimdi ben bu euro trucktan nefret ediyorum,amk dümdüz yolda gidiyoz felan beni hiç sarmıyo,neyse işte daha böyle dağlı bayırlı engelli olsun kıvrak imce harektler yapıp görev yapayım diyenler için güzel bu belki bilmeyenler vardır diye açıyorum konusunu isteyen olursa kursun oynasın

https://www.youtube.com/watch?v=cGa8uX3TOzw

https://kat.cr/scania-truck-driving-simulator-extended-fl-etgamez-t6451845.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Yanlış anlama sen seversin, o öyle sever, bu böyle, herkes özgürdür yani ama bu da malesef SCS Software ve bence SCS nin oyunlarından cacık olmaz.. O adamlardan iyi bi' oyun çıkmaz artık, kredileri bitti.

Yine de paylaşım için sağol.

Hard Truck 2 : King Of The Road 'un üstüne tır-kamyon oyunu yapılmadı daha..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hard truck başka canım onun yeri ayrı şimdi ama eskide kaldı artık,bana sorarsan da bi cacık olmaz bu scs den ama napalım işte

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hard truck ı bende çok oyardım :) vay be çok güzel gelirdi eskiden.. bir arkadaş bana abim oynarken kamyonunu teröristler durdurdu demişti bende inanmıştım :D sonra baya oynadım terörist var mı oyunda diye durduracak mı arabamı diye durdurmamıştı :D ortaokula gidiyorduk o zamanlar :)

ama scania truck adamlar isim değiştirip oyun satıyorlar :D kertmenin yolunu bulmuş yapımcılar :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

hard truck ı bende çok oyardım :) vay be çok güzel gelirdi eskiden.. bir arkadaş bana abim oynarken kamyonunu teröristler durdurdu demişti bende inanmıştım :D sonra baya oynadım terörist var mı oyunda diye durduracak mı arabamı diye durdurmamıştı :D ortaokula gidiyorduk o zamanlar :)

ama scania truck adamlar isim değiştirip oyun satıyorlar :D kertmenin yolunu bulmuş yapımcılar :D 

hocam King OfThe Road'da cidden teröristler vardı (mafyaydı). izbe bi arayolda önünü kesiyo'lardı.. efsane oyundu ya.. 

RockZs tarafından 24/Eyl/15 23:35 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

hard truck başka canım onun yeri ayrı şimdi ama eskide kaldı artık,bana sorarsan da bi cacık olmaz bu scs den ama napalım işte

aynen abi, şu King Of The Road'un yenisini yapsalar keşke :)