Scanner"Dan Taratılan Yazıyı Word"E Atma
-
Scanenrdan tarattığım yazıyı bilgisayara alıp değiştirmek istiyorum(80 sayfa :( ) bunun bi programı varmıdır acaba?
-
kardesim programı var. hatta bende de mevcut fakat birasdan dısarı cıkmam lazım. geceyi beklersen upload ederim ama programı kullanabileceginden emin deilim. ayrıca yazı el yazısı ise aktaramazsın ama kitaptan fotokopi falan cektirdiysen kesinlikle sorunsuz atarsın. izmirdeysen yardımcı olurum sana.. degilsen programı upload ederim.. kendin cozer kullanırsın artıkın :) aksam eve donmemi beklemek zorundasın ama uzulerek belirtirim..
bana pm at.. msn adresini gonder ;)
-
wassh upload edene kadar da, internette "Fine Reader" diye arattır, bulursun..
Yazılar okunaklı değilse tam aktarmıyor ama genelini sorunsuz aktaran bi lanet bu.. -
Sen at programı hallederiz hertürlü.Pm falan boşver sen buraya at millette yararlansın.(fotokopi , el yazısı değil) mail adresini at bana ben bi sorun olursa atarım mail.
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------
Sen at programı hallederiz hertürlü.Pm falan boşver sen buraya at millette yararlansın.(fotokopi , el yazısı değil) mail adresini at bana ben bi sorun olursa atarım mail.
hocam soruyuda buraya sor belki aynı türde sorular çıkacak yardımcı olunulur -
alp bunu yazdı:
wassh upload edene kadar da, internette "Fine Reader" diye arattır, bulursun..
Yazılar okunaklı değilse tam aktarmıyor ama genelini sorunsuz aktaran bi lanet bu..
-----------------------------heh bak alp ne guzel bir noktaya deginmis. google da "abby fine reader" die arattır sen bence :) daha cabuk halledersin olayı. beni beklemene gerek kalmaz.... ben arattırdın bulamadın die dusundum herhalde bir anlıgına. neyse sen arattır kesin cıkacaktır bu programı kullanmayan yok cunku ;)
ABBY FİNE READER
soruları sorarsanız yardımcı olmaya calısırım ;)
-
saolun kardesler:D
-
-
ocr programlarını kullnacaksın piyasanın en iyilerinden Abbyy Fine Reader
türkçe dil desteği